НАЧАЛО Прессъобщения

Топ крипто анализатор предлага тези активи с потенциал за 100x ръст през тази зима

септември 12, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ крипто анализатор предлага тези активи с потенциал за 100x ръст през тази зима

Анализаторите следят отблизо динамиката на настоящия цикъл на криптовалутите и преобладава мнението, че този цикъл индикира крипто зима.

Очакваната зима породи значителни спекулации за това как ще се представят различните токени, като някои от тях се очаква да достигнат нови исторически върхове, а други потенциално да надминат предишните си пикови нива.

В резултат на това настроенията около крипто пазара продължават да търпят промени и тенденции. Топ крипто аналитик избра Ethereum (ETH), Bitcoin Spark (BTCS) и Stacks (STX) като активи, притежаващи качествата да реализират експоненциален растеж, които си струва да бъдат проучени тази зима.

Какво представлява Ethereum?

Ethereum е децентрализирана блокчейн платформа с отворен код, която позволява на разработчиците да изграждат и внедряват смарт договори и dApps. Мрежата е създадена по предложение от 2013 г. на Виталик Бутерин, а разработването ѝ стартира в началото на 2014 г., като мрежата започна да функционира на 30 юли 2015 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Докато Bitcoin служи предимно като дигитална валута, Ethereum разшири възможностите на блокчейн технологията отвъд обикновените транзакции. Основната характеристика на мрежата е възможността за изпълнение на програмируеми смарт договори, което дава възможност за изграждане на широк спектър от децентрализирани приложения върху платформата Ethereum.

Децентрализираната структура на Ethereum и възможността за създаване на сложни приложения го превърнаха в крайъгълен камък на движението за децентрализирани финанси (DeFi) и доведоха до разработването на различни други блокчейн проекти и токени в рамките на неговата екосистема.

Какво представляват смарт договорите?

Смарт договорите са дигитални споразумения между страните, като условията са записани в код. Този код определя правилата и действията, които трябва да се предприемат при настъпване на определени условия.

Обикновено те се разгръщат на блокчейн платформи като Ethereum, Binance Smart Chain или Cardano. Като такива, те функционират по децентрализиран начин, като нито един субект не контролира изпълнението им, като по този начин се елиминират посредниците.

Тъй като се съхраняват в блокчейн, те не могат да бъдат променяни след внедряването им, което гарантира целостта и надеждността на споразумението.

Въпреки това транзакциите и действията, свързани със смарт договорите, се записват в блокчейн и са видими за всеки. Тази прозрачност повишава доверието между страните.

Stacks (STX)

Stacks е криптовалута с висок потенциал. Тя има за цел да въведе смарт договорите в Биткойн, известен със своята сигурност и стабилност. Платформата се стреми да направи Биткойн още по-добър от съществуващите проекти за смарт договори. Stacks също така е подценена, като цената ѝ е спаднала с над 79% спрямо най-високите ѝ стойности през 2021 г.

Bitcoin Spark (BTCS)

BTCS е пионер в иновативната блокчейн концепция, наречена доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), която съчетава силните страни на PoW и PoS и използва усъвършенствани алгоритми, за да се справи със съществуващите им недостатъци.

За разлика от традиционния PoW механизъм, който разчита на енергоемки изчисления, и PoS, който изисква от потребителите да “залагат” токени като обезпечение, PoP насърчава участниците да отдават под наем своите изчислителни ресурси, за да повишат сигурността и функционалността на мрежата.

Този подход намалява потреблението на енергия и насърчава участието на общността. Той предлага разнообразни блокчейн предложения чрез приложението Bitcoin Spark, предлагащо на потребителите лесен за използване интерфейс.

Продължаващото ICO на BTCS набира сила, тъй като четвъртата фаза предвещава петата, предлагайки на инвеститорите BTCS токени на цена $2.50 всеки с 9% бонус. Проектът ще стартира на цена от $10, обещавайки потенциална възвръщаемост на инвестициите от 436% за притежателите на токени от петата фаза.

Bitcoin Spark намалява времето за потвърждаване на блокове, подобрява капацитета на транзакциите и увеличава броя на участващите възли. Проектът също така намалява бариерата за навлизане на миньори, като набляга на достъпността и справедливото разпределение на възнагражденията.

Bitcoin Spark интегрира в мрежата си слой за смарт договори, за да разшири нейната функционалност, без да предизвиква претоварване на транзакциите. Този многослоен подход ще позволи използването на различни програмни езици за разработване на приложения.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин коментира бъдещето на Етериум и децентрализацията

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, неотдавна разгледа опасенията за централизация в екосистемата на най-големият алткойн.

октомври 1, 2023 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.