НАЧАЛО Други

Топ 5 световни блокчейн събития които да посетите този сезон

СЕП. 16, 2018 11:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 5 световни блокчейн събития които да посетите този сезон

В рамките на една процъфтяваща блокчейн общност се организират безброй невероятни събития по целия свят, които обсъждат най-новите тенденции в технологиите, изследват възможностите за растеж на крипто и най-вече предлагат възможност на хората да се срещнат с лидери в индустрията и да получат ценни съвети.


Тези събития предлагат на предстоящи ICO и блокчейн стартъпи, възможност да се свържат с блокчейн експерти и да сключат споразумения за партньорство, които помагат в усилията им да правят нововъведения. Лидери на стартъпи, инвеститори, крипто ентусиасти и експерти присъстват на тези конференции с цел да образоват масите и да популяризират иновациите.

Ето списък на топ 5 предстоящи Глобални Блокчейн Събития, които не бива да пропускате този сезон:

1. Blockshow Asia 2018:


Организиран в Сингапур: 29-30 ноември 2018 г.

Blockshow Asia 2018, организирана от CoinTelegraph, привлича известни браншове, сред които са известни говорители като Саймън Диксън, Брок Пиърс, Александър Иванов и др. Събитието има за цел да предложи на блокчейн общността възможност за споделяне на знания за платформата и обсъждане на належащите проблеми. Предлага на предстоящи ICO-та и блокчейн предприятия, платформа за да се свързват новаторски решения и нови продукти.


2. United Conference of Internet Money, 2018:


Организиран в Сингапур: 26-27 ноември 2018 г.

Събитие, което има за цел да катализира децентрализацията и да обсъди идеи, за да проправи път към технологичните революции, UCIM е платформа, в която крипто ентусиастите и стартъп ICO организации могат да проучат възможностите за масово приемане на крипто. С над 800 делегати и 25 говорители на изпълнителната власт, дискусията ще се фокусира главно върху разкриването на изкуството на успешните инвестиции, използването на блокчейн за разрушаване на традиционните индустрии и разбирането на регулаторните аспекти и влиянието им върху базираните на блокчейн стартъпи.

Конференцията разполага с ексклузивни платформи като Yacht Party, Investor Roundtable, Press Meet и Partners Connect, които позволяват на физическите лица да се свържат с експерти от бранша и да се срещнат с потенциални инвеститори в индустрията.


3. Malta Blockchain Summit:


Организиран в Малта: 1-2 ноември 2018 г.

Впечатляваща характеристика на тази конференция е, че министър-председателят на Малта самият е основният говорител на срещата. С възникващите идеи от Малта за разработване на регулаторна рамка за блокчейн, събитието, включващо висши служители от правителството на Малта, включва и множество блокчейн експерти и иноватори в рамките на индустрията. С около 4000 делегати, които се очаква да участват в събитието, конференцията ще включва хакатон, ICO част, посветена на обсъждането на неотложните проблеми в регулаторните рамки на блокчейн, свързване на предстоящи стартъпи и проекти с инвеститори, крипто управление и покана за маркетингови идеи на ICO от експерти в индустрията.


4. Blockchain Venture Summit:


Организиран в Лондон: 21 ноември 2018 г.

Представяйки някои от високопоставените и изключителни високоговорители, Blockchain Venture Summit предлага на хората и крипто ентусиастите огромна възможност да придобият представа за тази бързо растяща екосистема. Конференцията подчертава специализираната секция Startup Lounge, която позволява на предстоящите блокчейн компании да излагат продукти и услуги.


5. Blockcon 2018:


Организиран в Санта Моника, САЩ: 10-11 октомври 2018 г.

Конференцията има за цел да образова блокчейн общността и да предложи на индивидите платформа за успех, в рамките на екосистемата. Крипто ентусиасти, които се интересуват от децентрализацията на екосистемата, технологичната прозрачност, привеждане на иновациите, могат да присъстват на това събитие, където ще откриете възможност да съберете съвети и да се свържете със CEO, VC, DApp Developers, правен персонал и да спечелят идея за това какъв маркетинг да се приложи на вашия стартъп

Блокчейн събитията и конференции представляват критична част от индустрията и са важни, за да бъдат използвани от съществуващи фирми, както и начинаещи. Освен че предлагат ексклузивно съдържание и експертни мнения, тези пет събития разширяват възможностите за работа в мрежа и партньорство.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света