НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 криптовалути, с които да превърнете $100 в $1,000

08.02.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 криптовалути, с които да превърнете $100 в $1,000

Сферата на криптовалутите винаги е предлагала двойна перспектива за световните финанси - потенциална революция във финансовите системи чрез развитието на блокчейн екосистемите и възможност за значителна възвръщаемост чрез инвестиции в обещаващи криптовалути и Web3 инициативи.

Тъй като крипто пазарът и крипто общността изпитват нова енергия, подхранвана от поредица положителни развития в индустрията, става наложително да се проучат най-обещаващите криптовалути за инвестиции.

Polkadot (DOT)

Polkadot, макар и да не е новосъздадена мрежа, е свидетел на възраждане през последните месеци. Тя активно се стреми да усъвършенства своята екосистема, стремейки се да се превърне в предпочитана платформа за проекти с незаменяеми токени (NFT) и хазартни начинания в Web3. Забележително е, че Polkadot постигна нов крайъгълен камък в скоростта на издаване на NFT.

Освен това в момента специален екип разработва първата меме монета на Polkadot – DED – която би могла да донесе значителни ползи на DOT, предвид липсата на предварителни продажби или разпределение на екипи по време на нейното пускане. Вместо това всички притежатели на местния токен ще получат новата меме монета чрез “airdrop” събитие.

Въпреки че преживя силен възходящ тренд по време на ралито на криптопазара през четвъртото тримесечие на 2023, като в края на декември цените надхвърлиха $8, DOT се сблъска с неотдавнашен низходящ тренд. Към момента на писане на статията почти всички графики на DOT са зелени. За последните 30 дни монетата отразява минимално повишение от 0.6%, за седмицата печалбата възлиза на 4%, а за деня – 25%

Chainlink (LINK)

Chainlink затвърди позицията си на жизненоважен компонент на Web3 екосистемите, като предлага децентрализирани оракулски услуги – важен мост между смарт договорите и външните данни. Това стратегическо позициониране гарантира, че Chainlink запазва съществена значимост в по-широкия крипто пазар.

Нещо повече, неотдавнашният ентусиазъм около токена LINK е очевиден, с почти непрекъснатата му възходяща траектория през последните четири месеца, макар и с кратък период на стагнация през януари. Като цяло LINK демонстрира забележителен ръст, повишавайки се със 162% през последните 52 седмици и показва 42% увеличение през последните 30 дни. Освен това на фона на 3.5% ръст през последните 24 часа, който позиционира цената на ниво от $18.9, потенциалният възходящ ръст на LINK очаква значителен пробив на прага от $20.03, като последващата цел е поставена значително по-високо на $26.87.

Solana (SOL)

Solana се превърна в тема на значителни дискусии сред крипто инвеститорите. В рамките на един ден в началото на февруари тя стана свидетел на входящи потоци в размер на $2 милиарда. През януари обемът на транзакциите ѝ надхвърли $1 трилион за първи път от години. Освен това през декември Solana надмина Етериум (ETH) по NFT продажби.

Уникалната възможност за арбитраж, улеснена от airdrop събития, свързани със смартфона Saga на Solana, значително засили представянето ѝ през миналата година. След като първоначалната партида беше разпродадена, Solana обяви плановете си скоро да пусне нова партида.

По отношение на ценообразуването SOL показа забележителна устойчивост. Въпреки че се оттегли от годишния си връх от $121, достигнат в края на декември, тя все още може да се похвали с 52-седмичен ръст от 328%, 30-дневен прираст от 13.7% и увеличение от 5.8% през последните 24 часа. Понастоящем SOL се оценява на $101.3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.