НАЧАЛО Други

Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

ЮЛИ. 28, 2018 10:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

Изследване на топ десет крипто сделки за 2017 г. въз основа на възвръщаемостта на инвестициите (ROI) показват, че средно всеки от тях е върнал над 136,000%.

 


От всички крипто проекти, които са събрали минимум 1 милион долара през 2017 г., IOTA (MIOTA) спечели 614,934% за инвеститорите, запечатвайки първото място в класацията на изследователите.

IOTA е крипто платформа базирана на интернет на нещата (IoT), която използва така наречената система Tangle. Протоколът е различен от блокчейн, тъй като не използва "блокове" или копаене на крипто, а по-скоро е изграден върху насочена ациклична графика (DAG) - топологично подредена система, в която различни видове транзакции протичат едновременно на различни вериги в мрежата. Проектът "се очаква да достигне 75 милиарда свързани устройства до 2025 г."

На второ място е Nxt, децентрализирана екосистема, задвижвана от блокчейн, която се фокусира върху crowdfunding, управление, облачни услуги и обмен на цифрови активи. Инвеститорите в токена на проекта NXT, са имали доходност от над 500,000%.

Платформата с отворен код, наречена Етериум (ETH), чиито е съосновател на Виталик Бутерн, който е определила амбицията на проекта като "световен компютър", се нарежда на трето място, след като донесе 141,000% доходност на своите инвеститори.

Andrea-Franco Stöhr, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto Finance Conference (CFC), заяви за резултатите от изследването:
Никой от проектите в топ десет не е имал ROI, който е бил по-малко от 6,000% - печалби, които са невъзможни за инвеститорите на много други пазари. Тези числа демонстрират силната страна и безбройните реални приложения на криптовалутите. Също така, крайният успех на инфраструктурните проекти предполага, че инвеститорите трябва да търсят основополагащи компании, които да предефинират интернет в следващите 10 до 15 години. 

ROI-Driven Crypto Research Findings

По-рано тази седмица съоснователят на Reddit Alexis Ohanian, чиято VC фирма, Initialized Capital, била един от първите инвеститори на Coinbase, даде своя собствена перспектива за крипто инвестиции.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света