НАЧАЛО Други

Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

ЮЛИ. 28, 2018 10:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

Изследване на топ десет крипто сделки за 2017 г. въз основа на възвръщаемостта на инвестициите (ROI) показват, че средно всеки от тях е върнал над 136,000%.


От всички крипто проекти, които са събрали минимум 1 милион долара през 2017 г., IOTA (MIOTA) спечели 614,934% за инвеститорите, запечатвайки първото място в класацията на изследователите.

IOTA е крипто платформа базирана на интернет на нещата (IoT), която използва така наречената система Tangle. Протоколът е различен от блокчейн, тъй като не използва "блокове" или копаене на крипто, а по-скоро е изграден върху насочена ациклична графика (DAG) - топологично подредена система, в която различни видове транзакции протичат едновременно на различни вериги в мрежата. Проектът "се очаква да достигне 75 милиарда свързани устройства до 2025 г."

На второ място е Nxt, децентрализирана екосистема, задвижвана от блокчейн, която се фокусира върху crowdfunding, управление, облачни услуги и обмен на цифрови активи. Инвеститорите в токена на проекта NXT, са имали доходност от над 500,000%.

Платформата с отворен код, наречена Етериум (ETH), чиито е съосновател на Виталик Бутерн, който е определила амбицията на проекта като "световен компютър", се нарежда на трето място, след като донесе 141,000% доходност на своите инвеститори.

Andrea-Franco Stöhr, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto Finance Conference (CFC), заяви за резултатите от изследването:
Никой от проектите в топ десет не е имал ROI, който е бил по-малко от 6,000% - печалби, които са невъзможни за инвеститорите на много други пазари. Тези числа демонстрират силната страна и безбройните реални приложения на криптовалутите. Също така, крайният успех на инфраструктурните проекти предполага, че инвеститорите трябва да търсят основополагащи компании, които да предефинират интернет в следващите 10 до 15 години. 

ROI-Driven Crypto Research Findings

По-рано тази седмица съоснователят на Reddit Alexis Ohanian, чиято VC фирма, Initialized Capital, била един от първите инвеститори на Coinbase, даде своя собствена перспектива за крипто инвестиции.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света