НАЧАЛО Други

Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

ЮЛИ. 28, 2018 10:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Топ 10 крипто сделките за 2017 със средна възвращаемост над 136 000%

Изследване на топ десет крипто сделки за 2017 г. въз основа на възвръщаемостта на инвестициите (ROI) показват, че средно всеки от тях е върнал над 136,000%.


От всички крипто проекти, които са събрали минимум 1 милион долара през 2017 г., IOTA (MIOTA) спечели 614,934% за инвеститорите, запечатвайки първото място в класацията на изследователите.

IOTA е крипто платформа базирана на интернет на нещата (IoT), която използва така наречената система Tangle. Протоколът е различен от блокчейн, тъй като не използва "блокове" или копаене на крипто, а по-скоро е изграден върху насочена ациклична графика (DAG) - топологично подредена система, в която различни видове транзакции протичат едновременно на различни вериги в мрежата. Проектът "се очаква да достигне 75 милиарда свързани устройства до 2025 г."

На второ място е Nxt, децентрализирана екосистема, задвижвана от блокчейн, която се фокусира върху crowdfunding, управление, облачни услуги и обмен на цифрови активи. Инвеститорите в токена на проекта NXT, са имали доходност от над 500,000%.

Платформата с отворен код, наречена Етериум (ETH), чиито е съосновател на Виталик Бутерн, който е определила амбицията на проекта като "световен компютър", се нарежда на трето място, след като донесе 141,000% доходност на своите инвеститори.

Andrea-Franco Stöhr, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto Finance Conference (CFC), заяви за резултатите от изследването:
Никой от проектите в топ десет не е имал ROI, който е бил по-малко от 6,000% - печалби, които са невъзможни за инвеститорите на много други пазари. Тези числа демонстрират силната страна и безбройните реални приложения на криптовалутите. Също така, крайният успех на инфраструктурните проекти предполага, че инвеститорите трябва да търсят основополагащи компании, които да предефинират интернет в следващите 10 до 15 години. 

ROI-Driven Crypto Research Findings

По-рано тази седмица съоснователят на Reddit Alexis Ohanian, чиято VC фирма, Initialized Capital, била един от първите инвеститори на Coinbase, даде своя собствена перспектива за крипто инвестиции.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света