НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината

АВГ. 26, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината
 
Биткойн бикът, Том Лий, съосновател на Fundstrat Global Advisors, се придържа към прогнозата си за цената на BTC. Той заяви пред "Fast Money" на CNBC, че валутата ще стигне около $ 20,000 до края на годината.

Според Лий, хедж фондовете играят по-голяма роля в пазара на Биткойн, което според него може да окаже влияние върху цената му.


"Мисля, че през 2018 г. търговията се е променила", каза Лий. Сега в САЩ има повече търговия с BTC, тъй като някои борси са привлекли хедж фондове. Мисля, че сега хедж фондовете играят роля", каза той.Друг фактор, който отбеляза, е влиянието на традиционните активи върху цената на Биткойн.

Лий представи диаграма, показваща връзката между цената на BTC и индекса S & P 500. Тъй като нововъзникващите пазари скочиха в края на 2017 г., цената на Биткойн се покачи. Оттогава и двата показателя рязко спаднаха.

Лий посочи два фактора, които свързват показателите. Единият са хедж фондовете, които обикновено "заемат" акции на нововъзникващите пазари.

Втората причина за свързването на двата индикатора е ефекта на богатството. Това се отнася до влиянието на активността на акциите върху купуването на Биткойн. Когато хората, инвестирани в развиващите се пазари, претърпят спад, те имат по-малко пари, за инвестиране.

"Това се отразява на мрежовия ефект, защото не можеш да купиш Биткойн", каза Лий.

"Все още има усложнение по отношение на това, как се съхранява Биткойн", каза той, като отбеляза, че инвеститорите на хедж фондове не желаят сами да поемат грижата. Друго предизвикателство е разбирането на моделите за оценка.

Лий, въпреки всичко, е с възходящо настроение за цената на BTC. Все пак Биткойн скочи от $ 6,000 в средата на миналия ноември до $ 20,000 до края на годината.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Иронично: Откриха библейско съобщение в блок 666,666 на Биткойн

Но на 18-ти януари някой остави библейско послание в неговия блокчейн. "Не се оставяй да те побеждава злото; но ти побеждавай злото чрез доброто." от Римляни 12:21.Биткойн (и други блокчейни) позволяв...
ЯНУ. 20, 2021 15:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale купиха Биткойн за $590 милиона в рамките на един ден

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) току-що стана много по-голям, след като фирмата закупи на неотдавнашния спад, за да натрупа още Биткойн.Според данни на Bybt вчера от Grayscale Investments са закупени 1...
ЯНУ. 19, 2021 22:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да стигне $115,000 този август

Основателят и главен изпълнителен директор на Pantera Capital Дан Морхед продължава да държи на бичата си прогноза за Биткойн през 2021 г.Той твърди, че водещият крипто актив все още е на път да дости...
ЯНУ. 19, 2021 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да купиш 10,000 Биткойна само за 50 долара?!

Истории за пропуснати възможностиИсториите за изпуснатите възможности през последните 10 години са много. Пример за такава интересна история е тази на човекът, който направи първата комерсиална транза...
ЯНУ. 18, 2021 18:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света