НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината

АВГ. 26, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината
Биткойн бикът, Том Лий, съосновател на Fundstrat Global Advisors, се придържа към прогнозата си за цената на BTC. Той заяви пред "Fast Money" на CNBC, че валутата ще стигне около $ 20,000 до края на годината.

Според Лий, хедж фондовете играят по-голяма роля в пазара на Биткойн, което според него може да окаже влияние върху цената му.


"Мисля, че през 2018 г. търговията се е променила", каза Лий. Сега в САЩ има повече търговия с BTC, тъй като някои борси са привлекли хедж фондове. Мисля, че сега хедж фондовете играят роля", каза той.Друг фактор, който отбеляза, е влиянието на традиционните активи върху цената на Биткойн.

Лий представи диаграма, показваща връзката между цената на BTC и индекса S & P 500. Тъй като нововъзникващите пазари скочиха в края на 2017 г., цената на Биткойн се покачи. Оттогава и двата показателя рязко спаднаха.

Лий посочи два фактора, които свързват показателите. Единият са хедж фондовете, които обикновено "заемат" акции на нововъзникващите пазари.

Втората причина за свързването на двата индикатора е ефекта на богатството. Това се отнася до влиянието на активността на акциите върху купуването на Биткойн. Когато хората, инвестирани в развиващите се пазари, претърпят спад, те имат по-малко пари, за инвестиране.

"Това се отразява на мрежовия ефект, защото не можеш да купиш Биткойн", каза Лий.

"Все още има усложнение по отношение на това, как се съхранява Биткойн", каза той, като отбеляза, че инвеститорите на хедж фондове не желаят сами да поемат грижата. Друго предизвикателство е разбирането на моделите за оценка.

Лий, въпреки всичко, е с възходящо настроение за цената на BTC. Все пак Биткойн скочи от $ 6,000 в средата на миналия ноември до $ 20,000 до края на годината.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво се случва с Биткойн?

Обхватът, комбиниран със засилващите се опасения на различните медии за  оспорваните избори и редицата скандали, заформили се около изборите, може да намеква, че има промяна в сантимента, която би мог...
СЕП. 28, 2020 21:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн постави рекорд за най-дълъг период над $10,000

Биткойн затвори неделя на $10,973, поставяйки рекорд за най-много дневни затваряния над $10,000, според данни от Messari. Предишният рекорд от 62 поредни дни над $10,000 на флагманската криптовалута з...
СЕП. 28, 2020 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Всички валути ще бъдат фиксирани към Биткойн, според автор на бестселър

В интервю за Cambridge House International, авторът на "Price of Tomorrow" описа сценарий, при който криптовалута номер едно ще се превърне в монетарния крал."Така че правителството казва, 'Ще направи...
СЕП. 28, 2020 20:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

10 криптовалути, които са технологично по-добри от Биткойн и XRP

Агенцията за финансов рейтинг казва, че използва уникален модел, който измерва хиляди точки от данни, тъй като класира всеки крипто актив в категории като технология, приемане, инвестиционен риск и па...
СЕП. 28, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света