НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината

АВГ. 26, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината
Биткойн бикът, Том Лий, съосновател на Fundstrat Global Advisors, се придържа към прогнозата си за цената на BTC. Той заяви пред "Fast Money" на CNBC, че валутата ще стигне около $ 20,000 до края на годината.

Според Лий, хедж фондовете играят по-голяма роля в пазара на Биткойн, което според него може да окаже влияние върху цената му.


"Мисля, че през 2018 г. търговията се е променила", каза Лий. Сега в САЩ има повече търговия с BTC, тъй като някои борси са привлекли хедж фондове. Мисля, че сега хедж фондовете играят роля", каза той.Друг фактор, който отбеляза, е влиянието на традиционните активи върху цената на Биткойн.

Лий представи диаграма, показваща връзката между цената на BTC и индекса S & P 500. Тъй като нововъзникващите пазари скочиха в края на 2017 г., цената на Биткойн се покачи. Оттогава и двата показателя рязко спаднаха.

Лий посочи два фактора, които свързват показателите. Единият са хедж фондовете, които обикновено "заемат" акции на нововъзникващите пазари.

Втората причина за свързването на двата индикатора е ефекта на богатството. Това се отнася до влиянието на активността на акциите върху купуването на Биткойн. Когато хората, инвестирани в развиващите се пазари, претърпят спад, те имат по-малко пари, за инвестиране.

"Това се отразява на мрежовия ефект, защото не можеш да купиш Биткойн", каза Лий.

"Все още има усложнение по отношение на това, как се съхранява Биткойн", каза той, като отбеляза, че инвеститорите на хедж фондове не желаят сами да поемат грижата. Друго предизвикателство е разбирането на моделите за оценка.

Лий, въпреки всичко, е с възходящо настроение за цената на BTC. Все пак Биткойн скочи от $ 6,000 в средата на миналия ноември до $ 20,000 до края на годината.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света