НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината

АВГ. 26, 2018 23:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий все още държи на прогнозата си от $ 20,000 до края на годината
 
Биткойн бикът, Том Лий, съосновател на Fundstrat Global Advisors, се придържа към прогнозата си за цената на BTC. Той заяви пред "Fast Money" на CNBC, че валутата ще стигне около $ 20,000 до края на годината.

Според Лий, хедж фондовете играят по-голяма роля в пазара на Биткойн, което според него може да окаже влияние върху цената му.


"Мисля, че през 2018 г. търговията се е променила", каза Лий. Сега в САЩ има повече търговия с BTC, тъй като някои борси са привлекли хедж фондове. Мисля, че сега хедж фондовете играят роля", каза той.Друг фактор, който отбеляза, е влиянието на традиционните активи върху цената на Биткойн.

Лий представи диаграма, показваща връзката между цената на BTC и индекса S & P 500. Тъй като нововъзникващите пазари скочиха в края на 2017 г., цената на Биткойн се покачи. Оттогава и двата показателя рязко спаднаха.

Лий посочи два фактора, които свързват показателите. Единият са хедж фондовете, които обикновено "заемат" акции на нововъзникващите пазари.

Втората причина за свързването на двата индикатора е ефекта на богатството. Това се отнася до влиянието на активността на акциите върху купуването на Биткойн. Когато хората, инвестирани в развиващите се пазари, претърпят спад, те имат по-малко пари, за инвестиране.

"Това се отразява на мрежовия ефект, защото не можеш да купиш Биткойн", каза Лий.

"Все още има усложнение по отношение на това, как се съхранява Биткойн", каза той, като отбеляза, че инвеститорите на хедж фондове не желаят сами да поемат грижата. Друго предизвикателство е разбирането на моделите за оценка.

Лий, въпреки всичко, е с възходящо настроение за цената на BTC. Все пак Биткойн скочи от $ 6,000 в средата на миналия ноември до $ 20,000 до края на годината.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Гигантът на музикалната индустрия Beatport ще започне да приема Биткойн плащания

Beatport, най-големият онлайн магазин за диджеи в света, ще започне да приема Биткойн този юни, според доклад от 20-ти април, публикуван от Music Week. Роб Макданиълс, главен изпълнителен директо...
АПР. 20, 2021 19:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

WeWork ще добави Биткойн в баланса си и ще приема крипто плащания

WeWork ще приеме Биткойн, Етериум, USDC и PAX и няколко други криптовалути като плащания за членство за техните споделени работни пространства, както се посочва в тази блог публикация на компанията.&n...
АПР. 20, 2021 19:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн все повече навлиза в ‘мейнстрийма’

Печалбите му се подхранват от нарастващото приемане сред големите американски фирми и финансови компании.Ето няколко стъпки от големи компании, големи инвеститори, банки и платежни процесори, които пр...
АПР. 20, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсата OKEx интегрира Lightning Network

Lightning Network е втори слой, който работи върху Биткойн, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции. Борсата обяви интеграцията през февруари. “OKEx има удоволствието да съобщи, че BT...
АПР. 20, 2021 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света