НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Том Лий: Цената на Биткойн ще бъде в пъти по-висока в края на годината

МАР. 16, 2019 02:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Том Лий: Цената на Биткойн ще бъде в пъти по-висока в края на годината

Крипто пазарът премина през много трудности последната година, но изглежда, че нещата започват да тръгват в друга посока. Цената на Биткойн най-накрая успя да преодолее нивото на съпротива от $ 4k, което според много анализатори е само началото.


Както се oчаква, големите фигури от крипто-пространството забелязват положителното развитие и техните интересни реакции не закъсняват. Пример за такава е тази на Том Лий, който е главен изпълнителен директор на Fundstrat Global Advisors и винаги е имал бичи възгледи по отношение на Биткойн.

Новите върхове предстоят за цената на BTC


В интервю по време на срещата Blockchain Economy Istanbul, Том разкри оптимизма си за бъдещето на Биткойн. Той изказа своето мнение, когато цената на Биткойн достигна $ 3,900. Според него текущата стойност на криптовалутата е само началото и BTC се насочва към много по-висока цена до края на годината.

Според Том Лий, сегашното нарастване на световните пазари, особено на фондовия пазар, както и стабилността на американския долар ще повлияе положително на Биткойн.

Биткойн не се нуждае от ETF, за да направи една добра година


Коментирайки въпроса за очакваното одобрение на Биткойн ETF, Том изказа доста радикално мнение. Според него, Биткойн ETF едва ли бъде одобрен през 2019 г. Той каза, че въпреки че ETF ще бъде полезен за BTC, крипто не се нуждае от него, за да успее на пазара.

В момента има две ETF заявления, които предстои да бъдат прегледани от SEC - NYSE и CBOE. През последните няколко месеца различни членове на комисията по ценни книжа и пазари показаха известна степен на приемане на криптоиндустрията, което за някои хора тълкуваха означава, че ETF може да бъде одобрен скоро.

Икономическата рецесия може да благоприятства крипто


Във време, когато световната икономика се взира в рецесия, Том Лий смята, че този сценарий би могъл да работи в полза на най-голямата криптовалута. Според него рецесията може да накара повече хора да се заинтересуват от криптовалутите, което ще увеличи търсенето и в крайна сметка ще повиши цената. Въпреки това, по отношение на обема на търговията, Том Лий смята, че няма да има много промени.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=ynV-XXH1zMk[/embed]

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света