НАЧАЛО Прессъобщения

Токени под $2, които трябва да наблюдавате през ноември 2023 г: Fantom, TRON, PEPE, VC Spectra

октомври 27, 2023 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Токени под $2, които трябва да наблюдавате през ноември 2023 г: Fantom, TRON, PEPE, VC Spectra

Разгледайте Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и VC Spectra (SPCT). Коя може да е най-добрата крипто инвестиция през тази година?

Докато гледаме напред към ноември 2023 г., пазарът на криптовалути продължава да предлага на инвеститорите най-добрите възможности за инвестиции в криптовалути. 

Сред токените, които се открояват като убедителни опции под $2, са Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и-доброто ICO на VC Spectra (SPCT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Тези топ алткойни привлякоха вниманието с уникалните си функции и актуализации, които могат да помогнат на инвеститорите да получат прилична възвръщаемост. 

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Актуализацията на портфейла на Fantom (FTM) подхранва оптимизма: Нов връх?

На 19 октомври Fantom (FTM) пусна новата версия на портфейла си (1.2). Тази актуализация дава възможност на потребителите да експортират софтуерни ключове и улеснява безпроблемното прехвърляне на токени, включително токени на Fantom (FTM), към потребителски домейни.

Въздействието на въвеждането на версия 1.2 на Fantom (FTM) беше шокиращо положително, което доведе до висок скок от 31.73% на цената на Fantom (FTM), като се измести от $0.1733 на 19 октомври до $0.2283 на 25 октомври. 

Експертите твърдят, че цената на Fantom (FTM) ще продължи бичия си ход поради общата пазарна тенденция. В тази връзка повечето анализатори смятат, че искането за одобрение на спот ETF за Grayscale е катализаторът, от който топ алткойните като Fantom (FTM) се нуждаеха за подем. 

Освен това, въпреки че се сблъска с технически предизвикателства, представянето на версия 1.2 на портфейла на Fantom (FTM) подхрани оптимизма сред инвеститорите. Според прогнозата за цената на Fantom, инвеститорите може да очакват потенциален скок до $0.75 до януари 2024 г.

TRON (TRX) ще се повиши, тъй като Китай обяви подкрепа

Монетата на TRON, TRX, е една от многото водещи алткойни, които спечелиха през 2023 г. Цената на TRX е нараснала с 45% през текущата година. 

Четвъртото тримесечие на 2023 г. има значително значение за водещите алткойни, особено за TRON (TRX), тъй като уважаван крипто експерт прогнозира, че предстоящите месеци ще донесат значителна пазарна волатилност и активност. Освен това в края на септември 2023 г. китайски съд нарече криптовалутата “законна собственост и защитена от закона“, което създава предпоставки за предстоящ динамичен период за монетата TRX.

Това доведе до рязък ръст на TRON (TRX), тъй като тя поскъпна с 11.09% от $0.08438 на 27 септември до $0.09372 на 25 октомври. Според прогнозата за цената на монетата TRON, стойността на монетата се очаква да достигне максимум от $0.14 до януари 2024 г. Тази прогноза се основава на нарастващата подкрепа на купувачите и увеличения обем на транзакциите в блокчейна на TRON (TRX).

Цената на PEPE вероятно ще се движи нагоре до януари 2024 г.

На 27 юли 2023 г. Органът за финансов надзор (FCA) въведе нови правила, насочени към PEPE и други меме монети, като специално забрани тяхното популяризиране сред инвеститори на дребно. Изненадващо, това регулаторно действие имаше непредвидена последица, тъй като инвеститорите започнаха да подкрепят монетата PEPE.

До септември тази подкрепа се превърна в пълномащабно приемане на монетата PEPE, а обемите на транзакциите с токена нараснаха до небесата. Тенденцията обаче се забави, тъй като пазарът се нормализира. От 30 септември насам PEPE поскъпна с над 50% от $0.000000754 до $0.000001161 на 25 октомври.

На фона на тези събития монетата PEPE показа забележителна устойчивост при пазарните колебания. Тя накара експертите да смятат, че ако продължаващата тенденция на възстановяване се запази, PEPE може да надхвърли границата от $0.00001550 до януари 2024 г. и да се придвижи към установяване на нов ATH до февруари.

VC Spectra (SPCT) се нарежда сред най-добрите ICO за 2023 г. според експертите

Според мнозина VC Spectra (SPCT) се откроява като едно от най-добрите ICO-та за ентусиастите и инвеститорите в криптовалути.

С напредването на предварителна продажба представянето на SPCT е впечатляващо. Инвеститорите от етап 1 вече се радват на значителен ръст на инвестициите от 587.5%. Този забележителен скок – от първоначалната цена от $0.008 до $0.055 в етап 4 – подчертава огромния потенциал на VC Spectra.

VC Spectra (SPCT) се ангажира с щателна оценка на проектите, ръководена от опитни рискови капиталисти и мениджъри на риска. Този строг процес на подбор свежда до минимум рисковете на волатилния пазар на криптовалути, като гарантира, че инвеститорите са изложени само на най-надеждните и обещаващи възможности.

Токенът SPCT на VC Spectra, изграден върху блокчейна на Биткойн и спазващ BRC-20 стандарта, разполага с дефлационен механизъм, който постепенно намалява предлагането на токена. 

Благодарение на прозрачността, всеобхватността и солидната възвръщаемост на инвестициите, VC Spectra (SPCT) се очертава като най-добрия избор за крипто инвестиции, предлагайки убедителна възможност за тези, които търсят значителна възвръщаемост от инвестиции в криптовалути. 

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.