НАЧАЛО Други

Тим Дрейпър предрича че пазарът на крипто ще достигне до $80 трилиона в следващите 15 години

СЕП. 16, 2018 11:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тим Дрейпър предрича че пазарът на крипто ще достигне до $80 трилиона в следващите 15 години

Инвеститорът в рисков капитал Тим Дрейпър прогнозира, че общата пазарна капитализация на крипто ще достигне $80 трилиона през следващите 15 години, съобщава DealStreetAsia на 14-ти септември.


Говорейки на срещата DealStreetAsia PE-VC 2018 в Сингапур, Дрейпър твърди, че значителният спад на пазара на криптовалути през последните месеци се дължи на хората, които не са приели цифровите валути като нов клас активи. Дрейпър заяви, че след като хората станат по-запознати с технологията, тя ще трансформира много важни индустрии в световен мащаб:

"Мисля, че ще има такъв преобразуващ ефект върху индустрии, които никога не сме си представяли, че ще бъдат трансформирани. Интернет се развиваше след индустрии, които бяха с пазарна стойност 10-100 милиарда долара, крипто ще следва пазарите за трилиони - това са финансите, здравеопазването и застраховането, банкиране и инвестиционното банкиране, и правителствата.

През януари 2018 г. Barron's съобщи, че индексът Russell 3000, който представлява 98,5% от целия фондов пазар в САЩ, възлиза на $30 трилиона. "Зашеметяващата" сума следва успешната 2017 година, при която на пазара се наблюдаваше 22% възвръщаемост.

Дрейпър също така сравнява текущото състояние на крипто пазара с първите дни на интернет, като казва:

Интернет започна по същия начин, дойде с големи вълни и след това почти се срива, а след това следващата вълна идва концентрирана, много по-голяма и подозирам, че същото ще се случи и тук (с Биткойн).

Брайън Кели от Fast Money на CNBC сравнява крипто с "Интернет през 80-те години", като посочва, че Биткойн (BTC) все още е в ранен етап. Кели твърди, че докато е виждал криптото като сравнимо с интернет през 1995 г., сега разбира, че по-доброто сравнение е малко преди това. Той добави:

Мисля, че тази технология ще проработи, ще се промени играта, но е много рано и за това имаме тази огромна волативност.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света