НАЧАЛО Други

Тим Дрейпър и университетът му за обучение на предприемачи

ДЕК. 21, 2018 08:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тим Дрейпър и университетът му за обучение на предприемачи

Крипто легендата и рисковия капиталист Tим Дрейпър в момента ръководи програми, които да помогнат на предприемачите да изградят крипто стартъпи в Draper University.


Открай време е спорно дали си струва да се сдобиете с традиционна диплома в колеж или не. Неотдавнашен доклад на Световната банка установи, че въпреки натрупаните студентски дългове, за всяка година обучение, в която влагате времето си, вие получавате около 8,8% увеличение на вашата заплата.

Освен това, вземете бакалавърска степен от 100-те най-големи университета и ще получите средна доходност от $420 000 за 20 години. Достатъчно, за да те накара да се замислиш.

В края на краищата, разбийте това на месеци за двете десетилетия и ще видите допълнителни $1750 във вашата сметка. Недостатъчно да се се плати наема за миниатюрен апартамент в голям метрополитен център.

Образованието никога не е загуба на време


Учението не е загуба на време. Дори ако смятате, че никога няма да използвате уроците по математика, които сте проспали, или странния урок за културните навици на западните самоанци, всичко това е запазено някъде в главата ви, което ви прави с една идея по-компетентни.

Но това прави ли ви повече пари? Сериозни пари? Или да ви предостави умения в реалния свят, за да се справите днешните и утрешните работни места?

Университетът на Тим Дрейпър


Тим Дрейпър е обожаван в света на криптовалутите. Като ранен инвеститор в биткойн , той е считан за един от най-влиятелните хора в блокчейн. Той също така е включен на 7-мо място в списъка на Forbes Midas и един от 100-те най-могъщи хора в областта на финансите. Ако има човек, който си струва да слушаш за печелене на пари, това е точно той.Така че има смисъл Дрейпър да постави името си на нов университет, който е насочен към подготовката на предприемачите, наставничеството, подкрепата им и помагането им да постигнат целите си.

Като създадете успешен стартъп няма да изкарате $420 000 за 20 години. Може да изкарате $420 милиона за няколко месеца. Разбира се, няма гаранции, но ако имате умения, решителност и връзки, това със сигурност е идея, която си заслужава да бъде разгледана.

"Легендата Тим Дрейпър току-що обяви нова програма, за да помогне на предприемачите да изграждат крипто стартъпи.", пише в Twitter, основателят на Morgan Creek Digital, Антъни Помплиано. "Пазарът на крипто може да е в низходящ тренд, но строителите няма да спрат да строят."

Влезте на уебсайта на Draper University и ще видите, че е далеч от традиционния колеж.

Впечатляващ прогресtron g>


Draper University вече има впечатляващ опит с много от своите възпитаници, които се отправят към Tech Stars, 500 Startups и Forbes 30 под 30.

Понякога тази стара поговорка "не е важно колко знаеш, а кого познаваш" отговаря на реалността. Разбира се, завършването в университета на Дрейпър не е разходка в парка. Нуждаете се убедителен аргумент относно най-големите проблеми, с които се сблъсква света в момента. Вие също трябва да напишете нещо, което да предизвиква интереса на инвеститорите, които правят пари.

Може би най-важното от всичко обаче, въпреки пазарната криза и критиците, които говорят за края на криптото, е изразено в думите на Антъни Помплиано - "Строителите ще продължат да строят".

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света