НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези три алткойна демонстрират сила на фона на спада

НОЕ. 27, 2021 21:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези три алткойна демонстрират сила на фона на спада

Крипто инвеститорът Тайлър Суоуп разкрива своите най-добри алткойни, докато волатилността разтърсва цялостните крипто пазари.

В ново видео Суоуп каза на своите 298,000 абонати в YouTube, че неговият алткойн номер едно е децентрализирана резервна валута OlympusDAO (OHM).


“За кратък период от време се превърна в едно от най-диверсифицираните, непротоколни съкровищници на токени в крипто… Купувачите на OHM са стимулирани да [държат] и залагат [стейкинг], тъй като APY [годишните процентни доходи] за залагане са безумни. В момента са над 7,300%!

Olympus започна DeFi революция, което е видно от количеството форкове, създадени въз основа на протокола... OHM е най-разклонения протокол за годината, а количеството форкове, базирани на неговия код, достига нива, виждани само от три [други ] проекта: Биткойн, Етериум и Uniswap. Това е чисто потвърждение, че OHM е създал нещо специално.”


Olympus също така привлече вниманието на инвеститора от висок профил като Марк Кюбан, който купи и заложи OHM през юли. Към момента на писане, OHM е надолу с 4.27% за последние 24 часа и се търгува за $726.


Следващият в списъка на Суоуп е REN, отворен протокол, който осигурява достъп до ликвидност между блокчейни за децентрализирани приложения (DApps). REN е токен, базиран на Етериум, който захранва протокол, позволяващ крипто трансфери между различни блокчейни.


“Този ​​токен се понижи и според мен е готов за [възход]... Имам чувството, че REN ще се върне в първите 100 криптовалути и вероятно дори ще завземе стария си ранг от март и дори [може да стигне] по-далеч. Защо? REN обяви, че Host-to-Host идва в техния протокол.

[Застъпник на екосистемата на REN] Максимилиан Роско публикува туит с обяснение. Макс каза: H2H означава, че RenVM ще може да свързва местни монети и токени между веригите, които поддържа, превръщайки се в пълномащабен мост… RenVM ще премине от поддръжка на седем актива, предимно монети като BTC и DOGE, до поддръжка на повечето от токените в крипто пространството...


Предстои голяма оперативна съвместимост.”


REN към момента е на цена от $0.96, с около 9% печалби за деня.


В края на своя анализ, Тайлър разглежда Energy Web Chain (EWT), блокчейн платформа от корпоративен клас, създадена да обслужва логистичните изисквания на енергийния сектор. Токенът на платформата EWT осигурява мрежова сигурност и компенсация за валидаторите.


Тайлър подчертава два положителни катализатора за EWT.


“Energy Web наскоро актуализира своя кодекс за поведение за валидиране и в него те имат раздел за очевидното търсене на наем...

Търсенето на наем се дефинира като валидатори, които ликвидират повече от 10% от баланса си за награди за блокове в рамките на даден 30-дневен период."


Вече няма валидатори, които търсят наем. Тези, които са продавали много, когато цената се повиши.


Трябва също да знаете, че нещо голямо предстои за Energy Web до края на годината: залагане [стейкинг]. Миналата седмица те обявиха бустер период за ранните участници, над 21% APY.”


EWT се търгува на $9.86 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света