НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

Известният крипто търговец и анализатор Ларк Дейвис обсъжда криптовалутите камъни в екосистемите Polkadot (DOT) и Kusama (KSM), които според него имат потенциал да направят 100x печалби.

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.


Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфичен за приложението и кoято комуникира с основната мрежа. Параверигите са това, което дава функционалността за смарт договори на приложения, изградени върху Polkadot и Kusama.


Това е важно за проектите, базирани на Polkadot и Kusama, отбелязва Дейвис и "хората наистина се интересуват от получаване на дял от екосистемата на Polkadot."


Първият актив в екосистемите, който Дейвис споменава, е мрежата за децентрализирано финансиране (DeFi) Karura, която набра 100 милиона долара преди параверижните аукциони на Kusama. Karura набра сумата под формата на KSM, която след това ще бъде заложена в мрежата на Kusama, за да осигури място на параверигата.


Друг актив, който вероятно ще се справи добре в периода си на краудфъндинг, е Moonbeam Network, който е мост от Polkadot до Етериум. Moonriver е версията на проекта Kusama и действа като мост между Kusama и Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ6 алткойна с висок потенциал за възход според крипто анализатор


След това Дейвис спомена активите, базирани на Polkadot, които вече имат токени и може да се справят добре покрай всички бичи новини за Kusama и Polkadot.


Децентрализираният застрахователен проект Bridge Mutual Insurance (BMI) е една от дългосрочните инвестиции на Дейвис. Анализаторът отбелязва, че BMI работи за оперативна съвместимост и се намира в много подценен сектор на крипто пазара. Освен това BMI стартира основния си проект незабавно и „може да е следващият голям застрахователен играч“, казва Дейвис.


Следващата е автоматизирания маркетмейкър Demodyfi (DMOD), който току-що стартира на Uniswap (UNI). Това е протокол, подобен на Uniswap, но изграден върху гореспоменатия Moonbeam, базиран на Polkadot мост.


Според Дейвис Demodyfi се позиционира добре, за да улови голяма част от ликвидността на пазара, тъй като се стреми да получи достъп както до ликвидността, базирана на Етериум, така и до Polkadot.


Следващата е Kylin Network (KLY), „специфично за Polkadot оракулно решение“, според Дейвис.


Децентрализираното финансиране не може да работи, без да има оракули ... Kylin получи безвъзмездна финансова помощ за Web 3, което в света на Polkadot е доста голяма работа. Chainlink очевидно е лидер в пространството на оракулите, но това не означава, че няма място за други проекти, които да излязат и да грабнат известен пазарен дял.


Splyt (SHOPX) е друга монета, която Дейвис следи, докато екосистемата на Polkadot набира инерция. Splyt се опитва да въведе NFT в глобалната верига на доставки, опитвайки се да разшири случая на използване на зараждащия се сектор.


И накрая, Дейвис споменава Konomi Network (KONO), която е децентрализиран паричен пазар. Дейвис оприличава проекта с DeFi протокола Aave, който има пазарна капитализация от милиарди долари, тъй като Konomi също така позволява на потребителите да заемат или дават назаем пари по света.


Като инвеститор искате да се сдобиете със следващия Aave, преди той да стане следващият Aave и Konomi в момента е в тяхната тестова мрежа.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света