НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tether обяви връзка с Deltec bank

НОЕ. 3, 2018 14:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tether обяви връзка с Deltec bank

На 1-ви ноември Tether заяви, че е установил банкови взаимоотношения с базираната в Бахамите Deltec Bank & Trust Limited.


Tether Limited направи няколко забележителни изявления в четвъртък, 1-ви ноември.В Twitter, компанията потвърди взаимоотношенията си с Deltec Bank & Trust Limited (Deltec), чието седалище е на Бахамите.
В кратка публикация Tether пише, че Deltec е извършил преглед на компанията, преди да я вземе като клиент. Постът също беше приложен към писмото, изпратено от Deltec, което потвърждава, че "портфейлната стойност на сметката Ви в нашата банка е била 1,831,322,828 щатски долара" в края на 31-ви октомври.

По време на писане на статията, според CoinMarketCap има 1,776,421,736 циркулиращ Tether с цена от 0,98 долара.

В писмото Deltec подчерта, че е отбелязаната стойността в портфейла е "базирана на информацията, с която разполагаме в момента."

Писмото бе подписано от "Deltec Bank & Trust Limited" с необичаен подпис, който стана повод за коментар за някои потребители на Reddit.

Няколко души попитаха защо лице от банката не би било склонно да свърже името си с доклада за холдинга. Tether е бил обект на интензивен контрол и внимание, на фона на твърденията, че всъщност не държи доларовите запаси, както твърди.

Tether поиска по-рано през годината от адвокатската кантора Freeh, Sporkin & Sullivan да извърши преглед на собствеността им. Фирмата стигна до заключението, че "нелихвените активи на Тетер надхвърлят баланса на напълно подкрепените USD Tether s" на 1-ви юни.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света