НАЧАЛО Други

Теория за стратегията на USDT

ОКТ. 18, 2018 19:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Теория за стратегията на USDT
Всички видяхме какво се случи с USDT по-рано. Първо спадна до 87 цента в Bittrex, след което TUSD / USDT скочи до 1.24 и цената на BTC претърпя рали.

Изглежда, че има един изход, който е изключително блестящ и недобронамерен.

Всеки обича конспиративни теории. Ето една.


Имайки предвид, че крипто пое удари миналата седмица, не е ли възможно всичко това да е масивна оркестрация от Bitfinex, в опита да се измъкне от беда?

USDT има пазарна капитализация от около $ 2.4b. Основното противоречие с USDT е, че никой не знае дали в банката наистина има 2,4 милиарда долара, които да подкрепят това. Това е правилният риск за идентифициране.

Ами ако имаха само 80% от това? Ами ако имаха само 60% от това?

Ето как може да стане интересно. Ако Bitfinex и Tether tron g>могат да контролират слуховете, те могат да създават FUD срещу Tether, да създадат криза на доверие, да понижат USDT до $ 0.60 спрямо долара.

След това купуваш обратно USDT на 60 цента и какво следва? Сега те по чудо имат $ 1, за да подкрепят всеки USDT в обращение.

Това, което прави това още по-добро, е огромните премии на Bitfinex BTC в сравнение с други борси.

Какво друго помага на тази стратегия? BTC и ETH шортове на Bitfinex са на рекордни висоти. Ами ако бъдат ликвидирани?

Не би било изненадващо, че ако тази гигантска манипулационна стратегия изведнъж спаси Bitfinex.

Ако след това се публикуват положителни новини, които да кажат, че Tether има 1 долар за всеки USDT в обращение, какво ще направи това за пазара?

Доверието се връща и се появява възходящ сентимент.

Разбира се, това не се подкрепя от никакво проучване, защото нещата са толкова непрозрачни с Bitfinex и Tether . Търговията обаче е игра на шах. Мислете като мошеник. Поставете се в обувките на голяма и мощна корпорация. Помислете какво биха могли да направят, така ще е по-малко вероятно да бъдете изненадани.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света