НАЧАЛО Прессъобщения

Тази нова меме монета се опитва да отрази 1,714%-ния ръст на цената на Pepe (PEPE), докато Floki (FLOKI) поевтинява

30.01.2024 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази нова меме монета се опитва да отрази 1,714%-ния ръст на цената на Pepe (PEPE), докато Floki (FLOKI) поевтинява

Анализаторите провеждат задълбочен преглед на това как токенът на Meme Moguls може да се превърне в една от водещите криптовалути наред с меме монетите Pepe и Floki.

През последните няколко години пазарната капитализация на меме монетите се увеличава. Понастоящем тези монетите създават бичи вълни в цялата крипто индустрия.

На фона на ръста на Pepe (PEPE) от 1,714% от началото на годината досега, Meme Moguls (MGLS) създава предпоставки за възпроизвеждане на значителния възходящ тренд, като има за цел да се превърне в една от най-добрите меме монети на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно инвеститорите са оптимистично настроени за възраждането на меме монетата Floki (FLOKI) през следващите дни.

Ще се наблюдава ли при Pepe (PEPE) още един значителен бичи тренд през 2024 г.?

2023 г. беше година на пробив за Pepe (PEPE), популярнияата меме монета, базирана на Етериум. Успехът от миналата година доведе до това, че Pepe спечели почти 2,000% от стойността на цената си в рамките на последната година, според данни от CoinMarketCap. Ценовата траектория на Pepe обаче имаше бавен старт до 2024 г., тъй като инвеститорите се чудят каква ще бъде траекторията на токена през първото тримесечие на 2024 г.

Техническият анализ на Pepe, направен от крипто експерти, показа, че токена може да отбележи значително рали през първото тримесечие на 2024 г. Колко високо обаче ще стигне бичият ръст, предстои да разберем.

Но с оглед на бума на пазара на меме монетите има големи шансове Pepe да стане свидетел на рали преди края на първото тримесечие на 2024 г.

Ще повлияе ли краткосрочната ценова траектория на Floki (FLOKI) на бичите надежди на токена за 2024 г.?

Floki (FLOKI) имаше сравнително бича година, като спечели над 140%. Краткосрочната траектория на токена обаче не е бича. Както е видно от пазарната статистика, цената на Floki е спаднала с над 23% в рамките на последния месец.

Експертите смятат, че загубата на стойност на цената на Floki е обща вълна от мечи настроения на целия крипто пазар. По този начин има големи надежди за възраждане на Floki, след като крипто пазарът се възстанови. Експертите прогнозират положителен обрат на пазара преди края на следващия месец.

Meme Moguls (MGLS) очаква повишение на цената на фона на нарастващия импулс

Токенът Meme Moguls (MGLS) се готви да завладее крипто пазара като буря. След като набра почти $2 милиона от началото на предварителната си продажба, MGLS регистрира постоянен ръст на репутацията и популярността си. В резултат на това ранните инвеститори в MGLS токена вече са регистрирали 90% възвръщаемост.

В очакване на сезона на меме монетите, инвеститорите купуват такива монети със стабилна функционалност в портфейла си, тъй като това са токените с висок потенциал за растеж в индустрията.

При цена от само $0.0036 MGLS се смята за евтина и е сочена като една от най-добрите криптовалути, които да наблюдавате сега.

MGLS е управленски токен на платформата Meme Moguls. Тази платформа е иновативен ” play-to-earn” (P2E) проект, който има за цел да отведе членовете на едно фантастично търговско пътешествие, в което те могат и да печелят от своите дейности. В Meme Moguls членовете могат да търгуват с меме акции в едно забавно игрово приключение.


С прогнозирания 965% ръст на MGLS през 2024 г., сега може да се окаже добър момент да следите токена, тъй като той може да придобие потенциала да се превърне в една от най-добрите меме монети на крипто пазара, заедно с други като Pepe и Floki.

Разумните инвеститори купуват MGLS токена, защото ранните инвестиции в меме монети като MGLS са мястото, където се реализират значителни печалби.

Що се отнася до сигурността, смарт договорът на проекта е одитиран от SolidProof, а ликвидния пул ще бъде заключен за пет години. Предвид прогнозите, че през 2025 г. индустрията на меме монетите може да достигне $6.1 милиарда, сега може да се окаже добър момент да се присъедините към наблюдателите на проекта.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.