НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута скочи 10 пъти за ден

май 9, 2023 14:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута скочи 10 пъти за ден

Този крипто токен скочи с 10 пъти за ден и продължава силния си възход. Инвеститор спечели $450,000 в рамките на само 24 часа.

Инвеститорът, който успя да превърне своите $50,000 в $500,000 само за един ден, се възползва от бързото движение на новата криптовалута SpongeBob ($SPONGE). Криптовалутата беше добавена към Uniswap на 4-ти май и веднага привлече вниманието на инвеститорите със своята “мемe природа”, както и с невероятно бързия си растеж.

Случаят със $SPONGE демонстрира колко неустоими могат да бъдат новите криптовалути. Сега все повече хора се интересуват от света на криптовалутите и инвестициите в различни проекти, като не е случайно, че именно $SPONGE успя да грабне приза за най-добре търгуван актив от началото на месеца.

В тази статия ще разгледаме повече за това как се представя SpongeBob спрямо своите конкуренти (други мемe токени).

Ранните инвеститори отново печелят

“О, Еврика” е доста желана фраза от много изследователи, но и инвеститорите искат да открият своята “златна мина”. Макар да беше листнат много скоро, пазарната капитализация на този актив достигна почти $34 милиона, а търговския обем на дневна база е почти $100 милиона ($98.52 милиона), като това е с почти 663% растеж на дневна база, а цената е нагоре с над 32%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Нека направим и бърз преглед на конкурентните криптовалути (меме токени)

  • $PEPE – $78.5 милиона, 11.99% спад на дневна база
  • $Turbo – $39.84 милиона, 38.6% спад на дневна база
  • $BOB – $2.44 милиона, 46.85% спад на дневна база

$SPONGE пробива в Uniswap

Макар на крипто борсите да се разразява буря с новите меме токени $PEPE, $BOB и $TURBO, именно SpongeBob успява да надмине дори Pepecoin в самия ден на пускане, което е изключитлено постижение, на фона на целия интернет, който ни направи свидетели на възхода на $PEPE.

Един инвеститор спечели $450,000 за ден

Един инвеститор (някои биха казали късметлия, други – не съвсем) закупи SPONGE на стойност 31.5 ETH, като сумата възлиза на около $50,000. Много скоро, балансът на този трейдър се оценяваше на $500,000. Трейдърът осребри едва 2.5% от позицията си (генерирайки 10Х печалба), тъй като бе уверен, че възходът ще продължи.

spongebob duh

Според Debank (анализаторски софтуер за крипто портфейли), инвеститорското портфолио е нараснало с 52,891.29% (да, хиляди!). Бърз ъпдейт на информацията обаче показва, че този портфейл дори нарасна до 1 милион долара.

Листване на крипто борса от топ 10

Съобщението от проекта, че утре SpongeBob ($SPONGE) ще бъде листнат на топ крипто борса, от топ 10 на световния пазар, със сигурност създава възможност за “супер прогрес” в развитието на криптовалутата. Така можем да очакваме, че още повече крипто търговци ще се включат в надпреварата за придобиване на $SPONGE.

След като информацията за листването се разпространи, инвеститорите ще следят ситуацията с голям интерес и очакване, тъй като всяко листване на голяма борса обикновено създава очакване за покачване на цената на дадена криптовалута. В този контекст, няма случайности, а вместо това има единомислие, което може да доведе до значително увеличение на цената на $SPONGE.

Защо сравнението с $PEPE е сигнал за успех?

Сравнението на $SPONGE с $PEPE може да се окаже сигнал за успех на новия меме токен, тъй като $PEPE вече е утвърден като успешен проект с пазарна капитализация от $896 милиона и над 20.7К последователи в Twitter. Това показва, че $PEPE се радва на широка популярност и много потребители са готови да го подкрепят.

pepecoin-frog

Когато $SPONGE се споменава в едно изречение с $PEPE, това създава впечатление, че тези две криптовалути са директни конкуренти в света на меме токените. Тази надпревара между двата проекта може да доведе до усилено участие на инвеститорите, което от своя страна ще спомогне за “издърпването” на цената на токена и скок в пазарната му стойност.

Съществуващата конкуренция между $SPONGE и $PEPE може да стимулира и двете криптовалути да предложат още по-иновативни и привлекателни решения, което може да доведе до по-добри инвестиционни възможности за потребителите.

Солидна фенска база – гаранция за подкрепа

Криптовалутата $SPONGE може да се похвали с огромен брой последователи в Twitter – над 25.8К, като акаунта беше открит едва в началото на месеца. Уникалният растеж на броя на феновете и интереса към този забавен проект са индикации за продължаващ растеж и голяма подкрепа в социалните медии. Но да го направи в рамките на седмица – това вече си е постижение.

Някои публикации на проекта събират над 20,000 импресии и 400 реакции, което показва активността на аудиторията и силното въздействие на маркетинга на проекта. Фенската базата е важна за успеха на всяка криптовалута, тъй като тя гарантира по-широко разпространение и подкрепа на проекта.

С такава солидна фенска база, $SPONGE предизвиква $PEPE и се нарежда сред основните играчи на пазара на меме криптовалути. 

Заключение – струва ли си да закупите $SPONGE?

Както винаги, когато става дума за инвестиция в криптовалути, инвеститорите трябва да имат едно наум. Според редица експерти $SPONGE ще продължи да нараства в следващите дни, тъй като предстои листване на голяма крипто борса, като освен това много $PEPE инвеститори тепърва откриват SpongeBob. Именно това ни кара да смятаме, че ако инвестирате сега, то можете да реализирате добра потенциална доходност в следващите дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.