НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тази криптовалута 'експлодира' с 930% за по-малко от 2 месеца

МАЙ. 7, 2020 14:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тази криптовалута 'експлодира' с 930% за по-малко от 2 месеца

DigiByte (DGB) влезна в топ 30 криптовалути по пазарна капитализация на 5-ти май, след като отбеляза 930% ръст спрямо долара за по-малко от два месеца.

Този внезапен прираст на DigiByte е още по-изненадващ, като се има предвид, че монетата не е и никога не е била включена в най-голямата борса за криптовалути в света: Binance.

Заместник-председателят на Фондация DigiByte, Руди Боуман, хвърли малко светлина върху силното представяне на монетата в последно време и обясни защо не всички пътища непременно водят до Binance.„DigiByte е истински. Без ICO, компания, никакви манипулации, няма лоши намерения, няма кражби на пари. Всички са доброволци. DigiByte е за общността и e от общността.“


DigiByte стартира през 2014 г. без ICO (като Биткойн). И по подобен начин актива беше бавно подбран от общност от крипто ентусиасти, които продължават да я развиват на доброволна основа.

Може би затова DigiByte отне повече време, за да стане известен, казва Боуман, който не беше изненадан от внезапното изкачване на монетата. Той каза: „Следователно този растеж не трябва да бъде истинска изненада. Очакваше се DigiByte да превъзхожда пазара. Отдавна се очакваше."

През последните седем дни обемът на търговията на DigiByte се удвои на борсите, според доставчика на данни CoinMarketCap. И въпреки всичко, без помощта на най-големата борса за криптовалути.

Враждата на DigiByte с Binance


DigiByte някога имаше възможност да се изброи на Binance - но на определена цена. Основателят на DigiByte, Джаред Тейт, заяви, че борсата е искала $300,000 за добавянето на монетата към списъка, плюс три процента от всички DigiByte токени. Без предварително изкопани монети, екипът нямаше много да предложи на платформата и отказа, в публичен скандал с главният изпълнителен директор на Binance.

„Всяка борса е свободна да изброи DigiByte. Не е необходимо разрешение, но DigiByte никога няма да плати такса за регистрация или да плаща за 'маркет-мейкинг'. " сподели Боуман, добавяйки:

"Ние също нямаме предварително изкопани монети, които да предоставим на борсите. Някои борси имат изисквания, които просто не можем да изпълним и никога няма да изпълним."


Боуман призова по-големите борси за криптовалута да смятат, че "децентрализацията" не е просто моментна мода.

„Големи борси като Gemini, Binance, Coinbase и т.н. трябва да разберат, че ние сме наистина децентрализирани. Няма нито едно образувание, отговорно за проекта DigiByte, нито дори основателят Джаред Тейт."


Според Боуман, експозицията не е проблем за DigiByte в момента. Той заяви: „Сега сме регистрирани в над 120 борси по целия свят“.

Боуман все още изразява надежда, че DGB може да пристигне скоро на някои от по-големите борси - но признава, че може да отнеме известно време. „Уверен съм във времето, дори по-големите борси ще приемат DigiByte. Със сигурност продължават разговорите, а някои изглеждат обещаващи", каза той и добави:

"Мисля, че просто се нуждаем от малко повече търпение."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Nikol МАЙ. 7, 2020 Всеки регистриран преминал KYC верификация на акаунта получава 30 000 CNG токена равни на 300$!За всеки регистриран потребител през вашият реферален линк получавате още 300$ в CNG токени.https://coinsbit.io/referral/4d5bfc3c-68c2-4a0d-a097-8f3b446af154
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света