НАЧАЛО Прессъобщения

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

Това е страхотна новина за феновете на Tamadoge, тъй като се очаква мобилното приложение да привлече голям поток от нови играчи. Потребителските отзиви вече “плуват” из нтернет, като един потребител туитна, че е буквално “закачен” по играта.

Играчите могат да създадат и развиват свои собствен Tamadoge любимец под формата на неземеняем токен (NFT) в новата игрова платформа на Tamadoge, докато играят в множество завладяващи ретро аркадни игри в стил play-to-earn (P2E) в Tama Arcade.

Силата на блокчейн технологията и креативното използване на Web3 технологията са в основата на платформата на Tamadoge. 

Tamadoge гарантира, че играчите наистина притежават своите игрови активи, като използва прозрачността, сигурността и децентрализацията на блокчейна, в сравнение с централизираните игри на Web2, където играчите са подчинени на капризите на производителите на играта. Играчите сега могат по-лесно да придобиват, продават и печелят токени благодарение на използването на смарт договори и NFT-та.

$TAMA токенът може да изригне, след като плановете са напът да се изпълнят?

Токенът $TAMA, който задвижва гейминг средата на Tamadoge, последно се търгуваше на $0.014, като бе спаднал с над 90% от традиционните си високи равнища след дебюта на борсата в диапазона $0.20 и около 65% от високите си нива през април.

Предстоящото откриване на магазина Tamadoge (Pet Store), където могат да се купуват продукти за Tamadoge любимците, се очаква да започне скоро след стартирането на мобилното приложение Tama Arcade.

В последните седмици $TAMA направи лек спад, но прогресът, направен от екипа на Tamadoge и предстоящите новости може да доведат до значителен ръст. Прилагането на дефлационни методи в Pet Store-а на Tamadoge, който изгаря 10% от всички суми за покупка, може да допринесе за увеличаване на цената на $TAMA. Истинският потенциал на Tamadoge все още предстои да бъде разкрит.

Има ли потенциал $TAMA за 30Х скок?

В момента Tamadoge представлява само около 0.003% от пазарната стойност на Dogecoin от $10 милиарда, или по-просто казано – $30 милиона. Но тъй като $TAMA, за разлика от Dogecoin, задвижва бързо развиващата се игра в Web3, много анализатори считат, че има значително по-голяма потенциална стойност, а именно това е един от индикаторите за успех.

Ако Tamadoge успее да достигне дори 5% от пазарната капитализация на Dogecoin от $9.9 милиарда, това би представлявало пазарна стойност от около $500 милиона, което означава цената на токена да стигне ниво от около $0.50. 

В сравнение с актуалните равнища, това е увеличение с повече от 30 пъти. Предвид голямата потребителска база, която новата платформа вече е събрала, дори преди стартирането на мобилното си приложение, такъв ръст в цената не е нереалистичен за очакване.

Tamadoge вече има по-голяма месечна потребителска база от двата по-стари Web3 метавселени, Decentraland и The Sandbox. Tamadoge в момента има повече от 35,000 месечни потребители, докато Decentraland и The Sandbox са взаимодействали съответно само с 2,740 и 4,580 уникални активни портфейла през последните 30 дни, или почти ПЕТ пъти повече от двете други игри, взети заедно.

Според Statista се очаква пазарът за мобилни игри да надмине 2.32 милиарда потребители до 2027 г., което означава, че Tama Arcade може да привлече широка аудитория от потенциални играчи, включително любители на криптовалутите, геймъри и NFT (поради NFT компонента на играта). Това всичко засилва възможностите за изключителен ръст на Tamadoge.

Заключение

С внедряването на своята мобилна апликация, Tamadoge се позиционира като водеща сила в бързо развиващия се свят на игрите в Web3. Подкрепен от силата на блокчейн и Web3 технологии, $TAMA обещава да промени начина, по който играем и печелим в гейминг средите. Това е дългоочакван момент за всички фенове на P2E игрите. Бъдещето на игрите е тук и то е Tamadoge!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.