НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Таксиметров шофьор в Лондон продава Биткойн

ДЕК. 12, 2018 21:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Таксиметров шофьор в Лондон продава Биткойн

Tаксиметров шофьор в Лондон обича Биткойн до такава степен, че не само приема криптовалутата за своите таксиметрови услуги от 2017 година, но продава от задната седалка на своите пътници.Според статия в DecryptMedia, шофьора Дейв Дженкинс (псевдонимът му, а не истинското му име), на когото е даден прякорът "крипто бакшиша", носи в задната част на кабината си малък PoS терминал, който се разпространява и продава от британската компания AAO Technologies Ltd (като FastBitcoins.com е едно от търговските им наименования).

Това устройство с тъчскрийн съобщава, че "може да обработва транзакции, базирани на пари в брой, в замяна на Биткойн в реално време и след това да отпечата касов бон - подобно на четец на кредитни карти в местното кафене". Дженкинс всъщност може би е единственият шофьор на такси в голямата световна столица, който да предлага този вид услуга.

Бен Мюнстер, репортер на DecryptMEdia, опита тази услуга, като си купи Биткойн за 10 британски паунда (около $13). Дженкинс му отговори, че това може да е един от най-лесните начини за закупуване на BTC.

Дженкинс начислява комисионна от 6% за продажбата, която според него е по-малка от това, което би таксувал един битомат. Можете да платите за Биткойн, като използвате пари в брой (паунда или евро).

След като сте купили Биткойн, трябва да посетите сайта FastBitcoins.com, за да осребрите ваучера си. Там въвеждате кода, стойността на вашия ваучер, имейл адреса и адреса на Биткойн портфейла и Биткойна, който сте купили по-рано, ще бъде доставен (по обичайния начин или чрез Lightning Network, в зависимост от Вашия избор ):

FastBitcoins 1.png

Можете също така да използвате един и същ уебсайт, за да продавате Биткойн (с 3% комисиона).

Фирмата, която очевидно има PoS терминали в около 20 000 търговски обекта по света, заявява, че ако регистрирате и потвърдите сметка с тях, ще плащате по-ниски такси.

За да си хванете крипто таксито, трябва да го викнете, като му изпратите съобщение (посочващо местоположението ви) чрез Twitter (@fastbitcoinscab), но не забравяйте, че работи само от 9 до 5.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света