НАЧАЛО Прессъобщения

Създаден ли е Биткойн от ЦРУ? AI може да разкрие истината и да търгува с печалби от нея

май 19, 2023 8:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Създаден ли е Биткойн от ЦРУ? AI може да разкрие истината и да търгува с печалби от нея

Произходът на Биткойн, първата и най-ценна криптовалута в света, е обект на спекулации и спорове от няколко години. Носят се слухове, че ЦРУ е създало Биткойн като част от тайна операция.

Макар че няма конкретни доказателства в подкрепа на тези твърдения, новите технологии, като крипто проектите, свързани с изкуствен интелект, като Avorak AI, могат да осигурят начин за разкриване на истината. Ето как.

Avorak AI: най-доброто AI крипто решение

AvorakAI е първото на пазара пакетно блокчейн решение, което разгръща опростени AI инструменти за крипто търговия и пазарен анализ. 

Avorak AI съчетава укрепената инфраструктура на блокчейн с интелигентността на AI, за да осигури надеждни системи и усъвършенствани решения. 

Тя предоставя чатботове, търговски ботове, виртуални асистенти и генератори на изображения и видеоклипове. Avorak въвежда Avorak Write в сферата на генерирането на съдържание, като възнамерява да отстрани недостатъците на съществуващите инструменти. 

Avorak Write се стреми към авторско и уникално съдържание чрез своята банка за естествен език и API технология.

Avorak е в средата на ICO, което в момента е в шеста фаза, като един AVRK върви по $0.235, след като поскъпна с 291.67%. Закупилите по време на ICO получават допълнителни бонуси и очакват още привилегии при стартирането на Avorak. 

Също така при стартирането един AVRK токен ще струва $1, а листването ще бъде на борсите Azbit, PancakeSwap, LAToken и Coinsbit.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Връзката между ЦРУ и Биткойн

Слуховете и конспиративните теории предполагат, че ЦРУ е създало Биткойн като част от тайна операция за създаване на нова глобална валута и наблюдение на незаконни транзакции. Някои страни предполагат, че ЦРУ може да държи части от Биткойн като част от стратегическите си резерви, докато други твърдят, че агенцията може да го използва за операции под прикритие.

 Мнозина смятат, че Сатоши Накамото не е личност, а код, отнасящ се до разработчиците на Биткойн. Беседата на Гавин Андресен за Биткойн в централата на ЦРУ подхранва твърденията, но информация за това какво е било обсъждано все още не е публикувана. Въпреки всички тези твърдения към момента няма конкретни доказателства, които да ги потвърждават.

Въпреки това слуховете продължават да съществуват и много лица и групи търсят скрити връзки по известни само на тях причини. Тъй като крипто пространството е свидетел на тази мистерия, Avorak AI има за цел да сложи край, хвърляйки светлина върху тази противоречива тема, но откритията няма да са безплатни. Може би част от истината би могла да бъде на разположение на притежателите на AVRK в бъдеще.

Как AI на Avorak ще вдигне завесата на Сатоши

AI прави чудеса в други индустрии, включително космическата, автомобилната, военната, строителната и здравната, като успешно анализира големи обеми от данни.

AI крипто проектите играят подобна роля на крипто пазарите, както е обяснено във видеоклипа на CryptoTV в YouTube. Avorak AI ще използва възможностите на Avorak Trade за анализ на исторически данни и проследяване на инфраструктурата на Биткойн за възможни връзки с обширната си банка данни на естествен език.

Avorak AI може да използва своите алгоритми, за да разкрие модели и връзки, които обикновено убягват на човешките разследващи и да помогне да се хвърли светлина върху истината за произхода на Биткойн.

Докато широките дискусии за разкриването на Биткойн доминират в платформите на социалните медии, различни заинтересовани групи виждат възможност да се възползват от всяка разкрита нова информация. 

Междувременно Биткойн се търгува и все още се държи на ниво около $27,500. От Avorak Trade намекнаха, че към края на май може да достигне $30,000, а потенциалните инвеститори могат да купят Биткойн чрез eToro.

Заключение

Дилемата Биткойн-ЦРУ е противоречив дебат, който продължава с години и няма ясен отговор. Въпреки това, навлизането на изкуствения интелект в крипто пространството може да предложи ново измерение за разкриване на истината, а инвеститорите могат да се възползват от нов поглед върху крипто пазара. 

Получете повече информация за Avorak AI и ICO-то на проекта тук:

Уебсайт: https://avorak.ai

Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.