НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Алексис Оханян, съосновател на социалната медия и агрегатор на новини Reddit, се появи в Squawk Box на CNBC вчера. Той обсъди криптовалутите, мем акции и други инвестиции.

Оханян предпочита Етериум


Оханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.


Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му приложения, включително крипто 'collectibles' (дигитални активи с колекционерска стойност) или незаменяеми токени.


"NFT са само началото на това, което се изгражда върху блокчейна на Етериум“, отбеляза Оханян. Неговото изявление имплицитно признава други Етериум dApps като инвестиционни DeFi платформи, децентрализирани борси и трейдинг игри.


В заключение Оханян заяви, че повечето от крипто притежанията му са в Етериум. „Там са откровено много от моите средства“, каза Оханян. Той не разкри колко ETH притежава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
: Interactive Brokers ще предложи търговия с криптовалути до края на лятото


Оханян коментира и подхранвани от общността мем акции, като GameStop (GME). Той нарече името на тенденцията „очарователно“, но отбеляза, че инерцията на инвестициите „не е нищо ново“.


Reddit и криптовалути


Това не е първият път, когато Оханян се обръща към криптовалутите. Миналата година той регистрира име в Ethereum Name Service. Салдото по този адрес предполага, че той държи ETH на стойност поне $2,900 - въпреки че е вероятно да държи повече в други сметки.


През 2019 г. VC фирмата на Оханян, Initialized Capital, инвестира в SkyWeaver - базиран на Етериум конкурент на популярни игри с карти като Magic: The Gathering и Hearthstone.


През май 2018 г. той прогнозира, че ETH ще достигне цена от $1,500. В действителност цените се покачиха само до $800 преди края на същата година.


Въпреки че Оханян се оттегли от борда на Reddit, сайтът продължи да използва Етериум без него. През 2020 г. Reddit стартира базирани на Етериум токени на определени подраздели. Тази година компанията изрази намерението си да използва Етериум за захранване на програмата си за точки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Free Bitcoin ЮНИ. 12, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DOGE срещу BTC: Поредният набег на Илон Мъск в социалните медии

Двете страни поемат абсурдния ангажимент буквално да изпратят съответната си криптовалута до Луната.На 4-ти юни популярната борса за крипто деривати BitMEX обяви, че ще подкрепя фирмата за космически ...
ЮНИ. 10, 2021 16:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света