НАЧАЛО Крипто Крими

Съдия отхвърли искането на SEC за финансовите записи на директорите на Ripple

АПР. 11, 2021 11:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съдия отхвърли искането на SEC за финансовите записи на директорите на Ripple

Съдията Сара Нетбърн одобри искането на Ripple да запази личните данни на настоящите и бившите си изпълнителни директори.

 

SEC беше поискала личните финансови записи за последните осем години на Брад Гарлингхаус и Крис Ларсен, настоящи и бивши главни мениджъри на Ripple.


В неотдавнашното решение обаче Нетбърн постанови, че разкриването на личните финансови записи по искане на SEC не е от значение за случая XRP.

 

Съдебната заповед гласи:

 

Съдът намира, че исканията на SEC за личните финансови записи на отделните ответници, освен тези записи за XRP транзакции, които вече са обещани, не са уместни или пропорционални на нуждите на делото.

 

SEC твърди, че личните финансови записи са от значение, за да покажат степента, до която отделните обвиняеми лично са финансирали усилия за насърчаване на “разумно очакване на печалба” за инвеститорите на XRP, и ги цитира като необходими за доказване на предполагаемите нарушения на раздел 5.

 

Нетбърн обаче твърди, че записите няма да разкрият как ръководителите са направили тези пари, въпреки че отразяват банкови депозити от крипто борси.

 

Заповедта на Нетбърн заключва:

 

Съдът не е убеден, че личните банкови записи биха показали (или дори биха могли да покажат) каквото SEC твърди, че би направил - отделни нарушения на раздел 5.

 

Когато искането беше подадено от SEC през март, ръководителите на Ripple определиха искането като “напълно неподходящо превишаване”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Free Bitcoin АПР. 11, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак АПР. 11, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Американец плаща на наемен убиец в Биткойн за убийството на жена си

Въпросният заговор включва мъж от Тенеси, Нелсън Реплогъл, който твърди, че е платил на убиец, който е намерил в тъмната мрежа, за да убие съпругата му Ан. Според специалния агент на ФБР Клей Андерсън...
МАЙ. 11, 2021 18:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi стартъп загуби $10 милиона след хак

Rari Capital, който притежава набор от продукти, предлагащи оптимизирани трезори и пулове за отдаване, стана жертва на хак тази събота.Таргетираният продукт беше пула за копаене на Етериум, който се и...
МАЙ. 10, 2021 18:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайска крипто борса е офлайн след неуспешна хакерска атака

Криптовалутната борса с над 2 милиона потребители по целия свят обяви, че е претърпяла атака, която е принудила някои от нейните услуги да бъдат спрени, тъй като хакерите са се опитали да получат дост...
МАЙ. 1, 2021 21:24 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Масови арести следват предполагаема измама на турска крипто борса

Вчера бе съобщено, основната турска крипто борса Thodex внезапно е спряла търговията и тегленията на фона на съобщения за полицейски акции. Днес, в допълнение към 62-те вече задържани в осем турски пр...
АПР. 23, 2021 13:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света