НАЧАЛО Други

Студентите трябва да се ориентират към изучаване на блокчейн

АПР. 20, 2019 10:06 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Студентите трябва да се ориентират към изучаване на блокчейн

Блокчейн се превърна в истинска сензация след малко шокиращ скок на цената на Биткойн , който се случи преди известно време. Днес технологията се обсъжда с по-малко страст, но тя се превърна в инструмент, широко използван технологично решение.


Блокчейн е това, което учениците трябва да учат сега. Време е да се разбере защо създаването на тези класове има значение и какви възможности отварят.

Защо изучаването на блокчейн е важно?  1. Той е задължителна тема за изучаване на пазара. Знанията в тази област са предимство за много индустрии: финанси, технологии, социални науки, право, банково дело, образование и други. Блокчейн технологиите продължават да се развиват и да направят това знание още по-популярно. Съответните курсове ще помогнат за запълване на празнина в квалифицирания персонал.

  2. Той помага да се подготвят готови за пазара кандидати. В момента работодателите трябва да запълнят празнината, като инвестират в образование или се борят за експерти. Блокчейн курсовете ще предотвратят това, като подготвят по-квалифицирани и образовани служители.

  3. Това е млада индустрия с многобройни възможности. Днешните ученици, за разлика от по-старото поколение, искат да създадат нещо изключително и смислено. Може да е трудно да се направи пробив в теоретичната физика или литературните изследвания, но индустрията, която е толкова млада и още се знае много малко за нея, предоставя достатъчно възможности за иновации.

  4. Тя насърчава гъвкавостта, която е от решаващо значение за професиите на бъдещето. Възможността да се адаптираме към променящия се пазар на труда ще помогне за изграждането на успешни кариери. Блокчейн технологиите могат да бъдат интегрирани в много области, така че те значително разширяват стандартния набор от умения.

  5. Учениците са отворени за иновации. Младите хора са по-склонни да експериментират и тестват неочаквани решения, отколкото опитни служители. Те имат повече свободно време и са ентусиазирани от идеи, които са рискови и не са платени.


Какви възможности откриват тези изследвания?


Да започнем с работа. Университетските класове с лекции и писане на есе са симулация на ниско ниво на това, което ще срещнете на работното място. Въпреки това, винаги е по-добре да има поне теоретична основа, отколкото нищо. Блокчейн класовете помагат на учениците да станат по-конкурентоспособни и то не само в техническата област.

Блокчейн предоставя широки възможности за открития и иновации. За да излезете с новаторска идея, имате нужда от солиден опит. Има много понятия и дефиниции за учене, случаи за анализ, решения, които да се моделират.

Блокчейн има положително социално въздействие. Според най-новите изследвания, студентите със специалност социални науки са най-заинтересовани от такива курсове. Вече споменахме, че учениците са много ентусиазирани от начинанията си. Тяхното позитивно мислене и нова перспектива помагат да се появят неочаквани идеи за използването на блокчейн в социалните инициативи.

Тя отваря пространство за нови предизвикателства. Може би е по-добре да се отделят по-малко усилия за друг предмет, ако е необходимо и да се отделя повече време за създаване на нови улесняващи връзки между студенти и професионалисти, работа в мрежа и творчество?

И не на последно място, не трябва да подценявате предимство за личностното израстване. Изучаването на нови неща винаги ви прави по-умни, прави ума ви гъвкав и увеличава вашата конкурентноспособност и самочувствие. Блокчейн проучванията помагат по-добре да се разберат някои технически, социални, финансови и еволюционни аспекти.

Независимо дали решите да използвате придобитите знания за търсене на работа или за лични проекти, ще започнете да растете като квалифициран специалист.

Какво прави тези изследвания толкова важни в 21-ви век?


Има неща, освен особеностите на заетостта и поведението, които правят изследванията на блокчейн толкова значими. Знанията в областта могат да станат задължителни във времето. В момента тя помага за изграждането на ново общество. Засега има три фактора за разглеждане.

Глобализация. Не става дума за културно разнообразие или хомогенност - това е повече за обединението на глобалното общество. Докато социалните мрежи улесняват личната комуникация и маркетинг, golem ite-kompanii-izpolzvashi-blokchein/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">блокчейн технологиите обещават да улеснят финансовото управление, образованието, правоприлагането и други по-сериозни сфери.

Бърз технологичен напредък. Под „технологичен прогрес“ имаме предвид повече от нови устройства и софтуер. Говорим за иновативните инфраструктури на различни нива, където блокчейн е само една от първите части на този пъзел.

Бъдещото иновативно аз. Вероятно сте гледали достатъчно дистопични филми, за да предположите, че човечеството има само две възможности: да се развие психологически и професионално или да унищожи всичко наоколо.

Трудно е да се предвиди какво ще се случи след сто години. Но едно е ясно: бъдещето принадлежи на образованите и новаторите.tron g>


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света