НАЧАЛО Блокчейн

Стрийминг платформата Audius интегрира NFT на Solana

СЕП. 3, 2021 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Стрийминг платформата Audius интегрира NFT на Solana

Базираната на блокчейн платформа за стрийминг на музика Audius обяви в четвъртък, че е стартирала пълна интеграция на Solana NFT, позволявайки на повече от шест милиона потребители да започнат да предлагат дигитални колекционерски предмети от библиотеката на Solana.

Интеграцията ще се осъществи чрез Phantom, многоверижен портфейл и разширение за браузър на Solana. Новите функции ще бъдат достъпни за сребърните профили на Audius, акаунти, съдържащи повече от 100 от родните токени на платформата - AUDIO.


Ронел Румбург, съосновател и главен изпълнителен директор на Audius, заяви, че партньорството дава на Solana първия ѝ "слой за откриване на NFT".


Както бе съобщено, Metaplex е NFT пазар, който стартира през юни в мрежата на Solana. Няколко известни личности и фирми го одобриха по това време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕХедж фонд си партнира с търговец на дигитални изкуство за нов NFT фонд


Междувременно Audius придоби популярност, след като обяви ново партньорство с TikTok, прословутата социална мрежа. Партньорството позволява на потребителите на Audius да споделят песни директно в TikTok с цел създаване на кратки видеоклипове. От пускането си на пазара през 2017 г. TikTok се превърна в една от най-големите платформи за социални медии в света, разполагайки с близо 1 милиард активни потребители месечно.


NFT се популяризираха сред толкова много хора благодарение на утвърдените знаменитости, многомилионните колекции и нарастващото признание, че дигиталните колекционерски предмети са бъдещето. Продажбите на NFT достигнаха $900 милиона само през август, като лесно разбиха предишния месечен рекорд, поставен през май  ($255 милиона).


Инвеститорите харчат милиони долари за NFT на CryptoPunk и дори плащат шестцифрени суми за дигитални камъни на Етериум. Както наскоро бе съобщено, тазгодишният музикален фестивал iHeartRadio в Лас Вегас включва NFT подарък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 14-годишно момиче прави рекордни продажби на NFT в мрежата на Solana

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Polkadot разкри фонд за развитие в размер на $777 милиона

Ууд написа в Twitter на 17-ти октомври, че хазната на Polkadot е отпуснала повече от 18.9 милиона DOT (на стойност приблизително $777 милиона към момента на писане) към фонд за развитие, който ще бъде...
ОКТ. 20, 2021 11:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Aave и Avalanche бележат значително постижение

Екосистемата на Avalanche се разширява, тъй като мрежата става свидетел на голям приток на внимание и ликвидност, всички подсилени от сериозни стимули.Приток на ликвидност“Aave стартира на Avalanche -...
ОКТ. 6, 2021 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум уреди над $6 трилиона за 12 месеца

Изглежда, че Етериум достига нови постижения през седмицата, тъй като данните от Messari показват, че през последните 12 месеца са записани транзакции в размер на зашеметяващите $6.2 трилиона. В сравн...
ОКТ. 5, 2021 17:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света