НАЧАЛО Други

STO е бъдещето на блокчейн финансиране а не ICO

НОЕ. 23, 2018 12:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 STO е бъдещето на блокчейн финансиране а не ICO

Досега в блокчейн и крипто индустрията, ICO са били много популярни средства за финансиране, които внасят нови технологични идеи в пространството. Въпреки това STO (security token offerings) може да бъде ключа за растежа на индустрията.


Според проучване на Node Blockchain Inc., компания, която е базирана в Торонто и се фокусира върху изследване на цифрови активи, анализи на данни и управление на активи, STO притежават по-голям потенциал за набиране на средства, тъй като предлагат на притежателите на токени дял във фирмата и нейния актив.


Това е точно обратното на ICO, които предлагат токени, които служат като обещание за бъдеща услуга.Изследването не е в съгласие с идеята за децентрализиран блокчейн, която елиминира посредниците, като адвокати, счетоводители и други експерти. Вместо това предлага тези субекти да бъдат внедрени в блокчейн екосистемата, за да може технологията да достигне пълния си потенциал.

Световният пазар на ценни книжа включва няколко важни заинтересовани страни, включително професионалисти като банкери, адвокати, счетоводители, както и ключови посредници като обмени, попечители и регулатори.

Смята се, че всички тези посредници ще трябва да бъдат включени, ако изпълнението на тази структура трябва да бъде успешно. Технологията не може да премахне ролята им, а ще увеличи услугите им, за да се подобри и да се създаде ефективност.

Офертите за обезпечение са финансови ценни книжа, емитирани под формата на цифрови активи, които за разлика от ICO гарантират права на собственост в дружество и / или неговите активи. Изследователите вярват, че "STO модела" ще спомогне за по-нататъшното интегриране на блокчейн технологията в индустрията чрез засилване на интелигентните договори, което ще бъде от полза както за емитентите, така и за инвеститорите.

Ползите от модела за инвеститорите включват по-ниски транзакционни разходи и скорост на изпълнение, по-голяма инвестиционна база и по-добри условия на сделката. За тях, предимствата пред ICO включват високо качество на активите, подобрена ликвидност и частична собственост.

Въпреки че STO все още не са се доказали, изследователите смятат, че STO рамката ще бъде най-бързо развиващата се индустрия на капиталовите пазари през следващите две години и така силно ще насърчи приемането ѝ, че ще направи блокчейн индустрията по-жива и ефективна.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света