НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Стив Возняк твърди, че е продал всичкия си Биткойн на $20 000

ЯНУ. 27, 2019 10:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Стив Возняк твърди, че е продал всичкия си Биткойн на $20 000

Съоснователят на Apple Стив Возняк заяви, че е продал всичкия си Биткойн, когато валутата бе достигнала $ 20 000 през декември 2017 година. Финансовата медия, Business Insider Nordic, докладва за коментарите на Возняк на 24-ти януари.


Говорейки на Nordic Business Forum в Стокхолм, Швеция, Возняк каза, че за първи път купува неразкрито количество Биткойн, когато криптовалутата е струвала около $700, защото той "искал да експериментира с нея". След това обясни какво планира да направи с него:

"Моята цел беше да пътувам до места като Стокхолм и да ходя по ресторанти и хотели, които приемат само Биткойн и да използвам Биткойн само когато пътувам."

Все пак, когато Биткойн достигна своя най-висок връх от около $20,000, Возняк продаде всичките си дигитални активи. Той казва:

Когато се изстреля нагоре си казах, че не искам да бъда един от онези хора, които го наблюдават и гледат и се интересуват от цифрата. Не искам този вид грижа в живота си. Част от моето щастие е да не се тревожа, така че продадох всичко и просто се отървах от него.


Возняк заключи, че той "никога не е бил заинтересован от пари по никакъв начин", преди да разкрие "Аз никога не съм използвал приложението на Apple за акции - аз не купувам и не продавам акции". Освен това Возняк каза, че "само Биткойн е чисто дигитално злато” в интервю, потвърждавайки вярата си в криптовалутите, въпреки че вече е продал по-голямата част от неговите дигитални средства.


Дори когато описва блокчейн като балон, наподобяващ този на дотком епохата през същия месец, Возняк все още посочва, че Биткойн е "просто невероятен". Освен това, през октомври 2018 година, Возняк също обяви, че е съосновава EQUI Global, Фонд за рисков капитал, фокусиран върху блокчейн.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света