НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Стив Возняк твърди, че е продал всичкия си Биткойн на $20 000

ЯНУ. 27, 2019 10:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Стив Возняк твърди, че е продал всичкия си Биткойн на $20 000

Съоснователят на Apple Стив Возняк заяви, че е продал всичкия си Биткойн, когато валутата бе достигнала $ 20 000 през декември 2017 година. Финансовата медия, Business Insider Nordic, докладва за коментарите на Возняк на 24-ти януари.


Говорейки на Nordic Business Forum в Стокхолм, Швеция, Возняк каза, че за първи път купува неразкрито количество Биткойн, когато криптовалутата е струвала около $700, защото той "искал да експериментира с нея". След това обясни какво планира да направи с него:

"Моята цел беше да пътувам до места като Стокхолм и да ходя по ресторанти и хотели, които приемат само Биткойн и да използвам Биткойн само когато пътувам."

Все пак, когато Биткойн достигна своя най-висок връх от около $20,000, Возняк продаде всичките си дигитални активи. Той казва:

Когато се изстреля нагоре си казах, че не искам да бъда един от онези хора, които го наблюдават и гледат и се интересуват от цифрата. Не искам този вид грижа в живота си. Част от моето щастие е да не се тревожа, така че продадох всичко и просто се отървах от него.


Возняк заключи, че той "никога не е бил заинтересован от пари по никакъв начин", преди да разкрие "Аз никога не съм използвал приложението на Apple за акции - аз не купувам и не продавам акции". Освен това Возняк каза, че "само Биткойн е чисто дигитално злато” в интервю, потвърждавайки вярата си в криптовалутите, въпреки че вече е продал по-голямата част от неговите дигитални средства.


Дори когато описва блокчейн като балон, наподобяващ този на дотком епохата през същия месец, Возняк все още посочва, че Биткойн е "просто невероятен". Освен това, през октомври 2018 година, Возняк също обяви, че е съосновава EQUI Global, Фонд за рисков капитал, фокусиран върху блокчейн.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света