НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Stellar Lumens обявяват големи промени при Stellar Core 10.0.0

АВГ. 16, 2018 19:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar Lumens обявяват големи промени при Stellar Core 10.0.0

На 13-ти август Stellar Lumens пусна официалния график за миграция за предстоящата Stellar Core версия 10.0.0, която ще доведе до интегрална промяна в мрежата на Stellar Lumens.


Stellar Lumens, организацията зад петата по големина криптовалута (XLM), обяви чрез официалния си акаунт в Twitter, че мрежата ще се актуализира до нова версия, наречена Stellar Core 10.0.0.


https://twitter.com/StellarOrg/status/1029063979983876096


Протокол 10, който се поддържа от Stellar Core 10.0.0 и нагоре, ще съдържа и очакваната операция BumpSequence. BumpSequence беше представен през октомври 2017 г. като ново предложение за операция. Това би позволило да се премести последователният номер на сметката източник на операцията. 

В официален пост, компанията пусна нов график за миграция за потребителите на мрежата на Stellar, добавяйки, че организацията се готви да пусне големи промени в начина, по който работи книгата за поръчки.

В рамките на официалния миграционен график, организацията също така предостави график, заедно с указанията за миграцията, като заяви, че екипът в момента изпълнява кодовите промени на Stellar Core в тестовата мрежа и че все още работи на протокол 9.

Миграция на обществената мрежа да се случи около началото на септември.

В рамките на сроковете, Stellar обясни, че официалната версия 10 трябва да мигрира към testnet-a по-късно тази седмица. Както е посочено в графика за миграцията, екипът ще застане зад Stellar Lumens (XLM) четири до шест седмици от датата на обявяването, за да мигрира версия 10 в публичната мрежа.

След като това се случи, всички валидатори ще трябва да гласуват. По този начин организацията Stellar призовава всички валидатори да поддържат последните актуализации.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света