НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

СЕП. 11, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

Блокчейн стартъпа за финансови услуги Chain е придобит от фокусираната върху Stellar фирма LightRear, съобщaва Ройтерс нa 10-ти септември.


Главният изпълнителен директор на Chаin Адам Лъдвин заяви пред Ройтерс, че нова компания, наречена Interstellar, ще "мигрира" клиентската мрежа на Chain и съществуващите продукти върху глобалния публичен блокчейн на Stellar с цел да създаде нова публична платформа за управление на цифрови активи:

Търсихме начин да помогнем на нашите клиенти да преместят проектите, върху които работим, от частна мрежа в публична.

Лудвин обясни, че това решение идва, тъй като фирмата преценява клиентската база на веригата, че е по-възприемчива към безразборни блокове, отколкото преди:

Когато започнахме преди няколко години, нашите клиенти не бяха готови за обществена мрежа. Бързо напред до три години, те са готови да се изправят и зрелостта на обществените мрежи се промени много.

Докато финансовите подробности за придобиването на Lightyear остават неразкрити, сделката е приключила миналата седмица след период на преговори, започнали в края на 2017 г. Според Ройтерс, Chain преди това са събрали над $40 милиона, за да развият своят блокчейн за финансови услуги от инвеститори включително VISA, Citi Ventures и Nasdaq.

Както Chain, така и Lightyear ще предадат своят бранд за този проект на новосъздадения Interstellar, като Лъдвин ще бъде главен изпълнителен директор, а Джед Маккейлъб, съосновател на Stellar Development Foundation и Lightyear, ще бъде CTO на Interstellar.

Фирмата ще използва екип от 60 души в седалището си в Сан Франциско и офиса в Ню Йорк. Продуктите ѝ ще включват наскоро обявения на пазара StellarX, базиран на Stellar, който все още е в своята бета фаза.

Lightyear е компания с идеална цел, създадена, за да "даде възможност на финансовите субекти в бъдеще да се присъединят към екосистемата на Stellar ".

IBM наскоро изкара от бета версия платежната си мрежа "BlockHain World Wire (BWW)", чиято основна цел е да улесни международните разплащания между банките в "почти в реално време".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP е готов за дългоочаквания си бичи пазар, според известен анализатор

В нова публикация в Twitter, Credible Crypto казва на 'екипажа си' от 67,000 последователи, че четвъртата по големина криптовалута най-накрая е достигнала дъното и сега е готова да стартира своя бичи ...
СЕП. 21, 2020 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitfinex изброи токена UNI

Bitfinex обяви, че добавя UNI токена, стартиран от Uniswap - базирания на Етериум децентрализиран обмен. Uniswap (UNI) is now listed on Bitfinex! Trading and withdrawals of $UNI are now available...
СЕП. 19, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP има четири предимства пред Биткойн, според анализатор

В поредица от Twitter публикации, псевдонимният крипто стратег на име CryptoWhale казва на своите 32,000 последователи защо родният актив на Ripple е на върха на неговия крипто списък. Въпреки очевид...
СЕП. 20, 2020 14:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута е един от най-подценените активи в пространството, според директора на DTC Capital

Нуун отбелязва, че протоколът Aave в момента регистрира рекордно високите си стойности по отношение на непогасения дълг и уникални заемодатели на ден. Той също така е регистрирал 440 милиона долара в ...
СЕП. 20, 2020 12:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света