НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

СЕП. 11, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

Блокчейн стартъпа за финансови услуги Chain е придобит от фокусираната върху Stellar фирма LightRear, съобщaва Ройтерс нa 10-ти септември.

 


Главният изпълнителен директор на Chаin Адам Лъдвин заяви пред Ройтерс, че нова компания, наречена Interstellar, ще "мигрира" клиентската мрежа на Chain и съществуващите продукти върху глобалния публичен блокчейн на Stellar с цел да създаде нова публична платформа за управление на цифрови активи:

Търсихме начин да помогнем на нашите клиенти да преместят проектите, върху които работим, от частна мрежа в публична.

Лудвин обясни, че това решение идва, тъй като фирмата преценява клиентската база на веригата, че е по-възприемчива към безразборни блокове, отколкото преди:

Когато започнахме преди няколко години, нашите клиенти не бяха готови за обществена мрежа. Бързо напред до три години, те са готови да се изправят и зрелостта на обществените мрежи се промени много.

Докато финансовите подробности за придобиването на Lightyear остават неразкрити, сделката е приключила миналата седмица след период на преговори, започнали в края на 2017 г. Според Ройтерс, Chain преди това са събрали над $40 милиона, за да развият своят блокчейн за финансови услуги от инвеститори включително VISA, Citi Ventures и Nasdaq.

Както Chain, така и Lightyear ще предадат своят бранд за този проект на новосъздадения Interstellar, като Лъдвин ще бъде главен изпълнителен директор, а Джед Маккейлъб, съосновател на Stellar Development Foundation и Lightyear, ще бъде CTO на Interstellar.

Фирмата ще използва екип от 60 души в седалището си в Сан Франциско и офиса в Ню Йорк. Продуктите ѝ ще включват наскоро обявения на пазара StellarX, базиран на Stellar, който все още е в своята бета фаза.

Lightyear е компания с идеална цел, създадена, за да "даде възможност на финансовите субекти в бъдеще да се присъединят към екосистемата на Stellar ".

IBM наскоро изкара от бета версия платежната си мрежа "BlockHain World Wire (BWW)", чиято основна цел е да улесни международните разплащания между банките в "почти в реално време".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Пазарната капитализация на Tether расте с рекордни темпове

Паоло Ардоино, който служи като технически директор на Bitfinex и Tether, написа в Twitter в четвъртък, че предлагането на USDT се е увеличило с 1 милиард за девет дни, отбелязвайки второто най-бързо ...
НОЕ. 28, 2020 19:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Предстоят масивни печалби на алткойн пазара

В нов туит, Сондърс подчерта, че сривът на XRP до $0,46 не означава, че алткойн сезонът е приключил. “Кръв по улиците. Невероятно. XRP е възстановил 61,8% от чудовищното движение, което направи н...
НОЕ. 28, 2020 17:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Броят Етериум портфейли с над 10,000 монети удари рекорд

Te създават портфейли за съхранение на криптовалутите си сега, когато Етериум е във възход, въпреки че имаше корекция от двадесет процента. Glassnode отчете нарастване на броя на ETH портфейлите ...
НОЕ. 28, 2020 15:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP измамите нарастват в последните няколко дни

Тези атаки бяха забелязани за първи път през януари 2020 г. XRP Forensics публикува в Twitter, че през последните два дни с тях са се свързали повече от двадесет жертви.  Във всички тез...
НОЕ. 28, 2020 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света