НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

СЕП. 11, 2018 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar фокусиранa фирма придобива подкрепен от VISA блокчейн стартъп

Блокчейн стартъпа за финансови услуги Chain е придобит от фокусираната върху Stellar фирма LightRear, съобщaва Ройтерс нa 10-ти септември.


Главният изпълнителен директор на Chаin Адам Лъдвин заяви пред Ройтерс, че нова компания, наречена Interstellar, ще "мигрира" клиентската мрежа на Chain и съществуващите продукти върху глобалния публичен блокчейн на Stellar с цел да създаде нова публична платформа за управление на цифрови активи:

Търсихме начин да помогнем на нашите клиенти да преместят проектите, върху които работим, от частна мрежа в публична.

Лудвин обясни, че това решение идва, тъй като фирмата преценява клиентската база на веригата, че е по-възприемчива към безразборни блокове, отколкото преди:

Когато започнахме преди няколко години, нашите клиенти не бяха готови за обществена мрежа. Бързо напред до три години, те са готови да се изправят и зрелостта на обществените мрежи се промени много.

Докато финансовите подробности за придобиването на Lightyear остават неразкрити, сделката е приключила миналата седмица след период на преговори, започнали в края на 2017 г. Според Ройтерс, Chain преди това са събрали над $40 милиона, за да развият своят блокчейн за финансови услуги от инвеститори включително VISA, Citi Ventures и Nasdaq.

Както Chain, така и Lightyear ще предадат своят бранд за този проект на новосъздадения Interstellar, като Лъдвин ще бъде главен изпълнителен директор, а Джед Маккейлъб, съосновател на Stellar Development Foundation и Lightyear, ще бъде CTO на Interstellar.

Фирмата ще използва екип от 60 души в седалището си в Сан Франциско и офиса в Ню Йорк. Продуктите ѝ ще включват наскоро обявения на пазара StellarX, базиран на Stellar, който все още е в своята бета фаза.

Lightyear е компания с идеална цел, създадена, за да "даде възможност на финансовите субекти в бъдеще да се присъединят към екосистемата на Stellar ".

IBM наскоро изкара от бета версия платежната си мрежа "BlockHain World Wire (BWW)", чиято основна цел е да улесни международните разплащания между банките в "почти в реално време".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света