НАЧАЛО Други

Stellar финансират SatoshiPay с 1 милион долара

МАЙ. 29, 2020 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar финансират SatoshiPay с 1 милион долара

Блокчейн услугата за микроплащания SatoshiPay е осигурила стратегическа инвестиция в размер на 550 000 евро от Фондацията за развитие на Stellar (SDF) - неправителствената крипто органиация за валутата Stellar.

Според прессъобщение днес, това е третата инвестиция, направена от SDF в SatoshiPay, и тя трябва преди всичко да помогне на доставчика на микроплащания да разработи и пусне на пазара своето ново търговско B2B решение за трансгранични плащания.Продуктът в момента се тества, като затворена алфа версия трябва да бъде пусната до средата на юли и публична бета през Q4 2020.

Преди това Фондация Stellar и SatoshiPay имаха дълга история на сътрудничество, което не е изненадващо, като се има предвид, че доставчикът на микроплащания беше едно от първите предприятия, които използваха Stellar в търговската мрежа.

„SDF е ключов партньор на SatoshiPay, осигуряващ поддръжка и партньорска подкрепа за децентрализираната мрежа на Stellar. Тази инвестиция ще засили и без това силните отношения, които съществуват между двете организации и ще даде силнаа реклама за SatoshiPay“, се казва в съобщението.

"Инвестицията се предоставя под формата на конвертируеми заемни банкноти, които ще бъдат конвертирани по време на следващия кръг на финансиране на SatoshiPay."

Нашият растеж през годините не би бил възможен без SDF, който беше основен партньор за развитието на нашата технология, която продължава и днес с тази инвестиция", каза Майнхард Бен, изпълнителен директор на SatoshiPay.

Както бе съобщено по-рано, Фондация Stellar финансира програма за безвъзмездна помощ SatoshiPay на стойност 1 милион долара през февруари 2019 г. По това време това стана част от преминаването на SatoshiPay към гейминг, стрийминг и бакшиши в социалните медии.

През януари 2019 г. SatoshiPay също си партнира с Аксел Спрингър, най-голямото издателство в Европа. Партньорството се стреми да подкрепи онлайн журналистиката, като предлага алтернативни начини да печелите бакшиши за новини.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Японците имат пари, но ще ги налеят ли в крипто?

Според доклад от 13-ти юли от японския вестник Nikkei, Банката на Япония разкри, че предлагането на M3 в страната - мярка за различни парични средства в обращение - се е увеличило с 5,9% през юни до 1...
ЮЛИ. 13, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш мениджър в Goldman Sachs мисли да купува Етериум

В поредица от туитове Пал прогнозира, че крипто рали се задава на хоризонта, тъй като Биткойн (BTC) е на прага на голям пробив както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.Но инвестиционният стр...
ЮЛИ. 13, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Чарлз Хоскинсън предупреждава за поредната измама за кражба на Cardano

Измамниците пускаха вече премахнат стрийм в YouTube, за да подмамят зрителите да им изпратят Cardano (ADA). Основателят на криптовалутата определи това като „отвратително и престъпно“.За да добавят...
ЮЛИ. 12, 2020 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джим Джефрийс притежава четири пъти повече Биткойн от Илон Мъск

В епизод от 30-ти юни на подкаста на Джефрис 'I Don’t Know About That', комикът разкри пред Киана Даниал, че е малко по-информиран за криптовалутата, отколкото е предполагал неговият екип - служителит...
ЮЛИ. 13, 2020 08:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света