НАЧАЛО Други

Steemit освобождава 70% от служителите си покрай спадовете

НОЕ. 30, 2018 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Steemit освобождава 70% от служителите си покрай спадовете

Steemit, децентрализирана система за споделяне и разпространено приложение, предназначено да възнаграждава създателите на съдържание с крипто, ще освободи огромна част от персонала си.

Компанията съобщи, че освобождава 70% от служителите, заради цитирайки "слабостта на пазара на криптовалутите, възвръщаемостта на автоматичните продажби на STEEM и нарастващите разходи за опериране на пълни възли на Steem".


Членовете на екипа, които остават, ще насочат фокуса си към намаляване на разходите за управление и обслужване на техните сървъри.


Това ще стане като намалят размера на блока на Steemit, като също така ще намалят степента си на зависимост от Amazon AWS. В прессъобщението Нед Скот, основател и главен изпълнителен директор на Steemit, пише:
Ние все още вярваме, че Steem може да бъде най-добрия и най-евтиният блокчейн протокол за приложения и че подобренията, които ще се получат от тази нова посока, ще го направят много по-добър за устойчивостта на приложенията. Все пак, за да гарантираме, че можем да продължим да подобряваме Steem, първо трябва да контролираме разходите, за да останем икономически устойчиви.

Основана през март 2016 г., Steemit.com е едно от първите децентрализирани приложения, които стартират и позволява на потребителите на платформата да изпращат съдържание и да получават заплащане за работата си.

Монетата Steem it (STEEM), която бе стартирана от платформата като начин за плащане, също бе ударена силно, като загуби около 96% от стойността си, откакто постигна най-високото си ниво. В момента се търгува на цена от около 0,37 долара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света