НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Старта на Биткойн фючърсите на Bakkt може да се отложи отново

ДЕК. 24, 2018 09:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Старта на Биткойн фючърсите на Bakkt може да се отложи отново

Intercontinental Exchange (ICE), компанията-майка на Нюйоркската фондова борса, вероятно ще забави старта на Bakkt, нейната платформа за търговия с Биткойн фючърси и попечителство, за втори път.Компанията постави 24 януари като начална дата. Въпреки това, ICE все още не са получили необходимите одобрения от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ (CFTC) и с темпото, с което агенцията се движи, малко вероятно е одобренията да бъдат осигурени навреме, за да се постигне тази цел.

За да бъде ясно: това не означава, че CFTC в крайна сметка няма да одобри плана. Човек, запознат с вътрешната работа на агенцията, каза още, че старта на 30-ти януари все още е правдоподобен, което означава, че забавянето може да е само въпрос на дни.

По-конкретно, CFTC трябва да предостави освобождаване за плана на Bakkt за съхраняване на Биткойн от името на своите клиенти в собствения си “склад”, според източници, запознати с регулаторните дискусии по плана. Регламентите на CFTC обикновено изискват средствата на клиентите да бъдат държани от банка, доверителна компания или фючърсна комисия (FCM).


Персоналът на агенцията приключи прегледа на искането за освобождаване на Bakkt и го предаде на комисията в петък, според един от източниците.


Сега комисарите трябва да гласуват дали да представят предложението за обществен коментар. След 30-дневния период, комисарите вероятно ще се забавят поне няколко дни, за да прочетат коментарите и след това да гласуват по самото предложение.

Но ето какво става: понеделник и вторник сега са празници за федералните служители. Така че, освен ако тези правителствени служители не решат да работят през почивните си дни, най-рано комисарите ще гласуват за период за обществено обсъждане и по този начин ще започнат 30-дневния срок в сряда на 26-ти декември, ден след Коледа.

Това вече ще доведе до окончателно гласуване след целта за стартиране на Bakkt на 24-ти януари, дори без да се вземе предвид времето, необходимо за четене на публичните коментари. Възможността за закриване на американското правителство заплашва допълнително да забави процеса.

Борсата вероятно ще издаде актуализирана дата за стартиране, но чак следващата седмица, каза друг източник.Това ще бъде второто отлагане. Първоначално ICE имаше за цел да стартира Bakkt през декември, но миналия месец каза, че „обема на интерес“ в компанията и „работата, необходима за да може всичко да си дойде на мястото“, изисква забавяне.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света