НАЧАЛО Други

Състоянието на близнаците Уинкълвос се е удвоило през 2019 година

ЮНИ. 27, 2019 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Състоянието на близнаците Уинкълвос се е удвоило през 2019 година

Тайлър и Камерън Уинкълвос, биткойн бикове и основатели на крипто борсата Gemini, виждат как състоянието им се удвоява, достигайки общо $1.45 милиарда, следвайки скорошния скок на криптовалутния пазара.

Като ранни инвеститори в биткойн, богатството на близнаците достигна най-високото си ниво от март 2018 г. като нарасна със 120% от $654 милиона, считано от януари тази година. Сегашният бичи пазар отново върна близнаците в категорията „биткойн милиардери“.

 

Докато ценовия скок на биткойн продължава - надминавайки цената от $13,000 за няколко часа вчера, независимо от последващите колебания, коментаторите оприличават това с историческия бичи пазар през зимата на 2017 година.

 

В имейл до Bloomberg, Сиао Уанг - директор на отдел "Продукти" в стартъпа за крипто данни Messari - твърди, че:

 

... доверието със сигурност се връща. Разликата между сегашния и последния път, когато биткойн достигна $ 13,000 е, че пазарът в момента е много по-рационален.

 

Уанг каза, че силното представяне на криптовалутата отчасти се дължи на макроикономическото и геополитическото развитие, като се позовават на обезценяването на китайския юан и очакваното провеждане на експанзионистична политика от страна на Федералния резерв на САЩ. Той отбеляза:

 

Биткойн е дигитално злато и хедж срещу инфлационни икономически кризи. Ако инвеститорите вярват в тази теза, те трябва бавно да натрупват биткойн и да го държат за години напред. Те не трябва да залагат всичко или да търгуват прекалено често.

 

Както се съобщава, основателите на Gemini сега са обект на нова биография, наречена "Биткойн милиардери: Истинска история за Гении, Предателство и Изкупление" - препратка към техния прочут сетълмент с основателя на Facebok, Марк Зукербърг.

 

Вероятно иронично, пътищата на триото отново се пресичат, тъй като Facebook разкри собствената си криптовалута Libra, само няколко седмици след публикацията на биографията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света