НАЧАЛО Биткойн

Square наемат крипто инженери и предлагат заплати в Биткойн

МАР. 21, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Square наемат крипто инженери и предлагат заплати в Биткойн

Базираната в САЩ платежна платформа Square, наема крипто инженери  и предлага да им плаща в дигитална валута, според публикация в Twitter от 20 март, публикувана от генералният изпълнителен директор на Twiter и Square, Джак Дорси.


В туита, Дорси обявява, че:

Square наема 3–4 крипто инженери и един дизайнер да работят на пълен работен ден и да допринесат за отворения код на биткойн / крипто екосистемата. Работете отвсякъде, докладвайте директно на мен и дори можем да ви платим в биткойн!


Дорси допълни, че решението за заплащане на служители в дигитална валута се основава на намерението „да се направи широкомащабната крипто екосистема по-добра“, като по този начин се допринесе за Биткойн общността.

Изпълнителният директор на Twitter отбеляза също, че това ще бъде първата инициатива с отворен код, независима от техните бизнес цели, тъй като потенциално наети инженери ще се съсредоточат изцяло върху „това, което е най-добро за крипто общността и индивидуалното икономическо овластяване, а не на търговските интереси на Square.

Както вече беше съобщено, Square регистрира $ 166 милиона годишни приходи от Биткойн за 2018. Компанията постигна над $52 милиона в продажбите на BTC за Q4, надминавайки Q3 с $9 милиона и Q2 с повече от $15 милиона. Въпреки това, ясната печалба от операциите свързани с Биткойн, които включват потребителското приложение на Square, остава ниска, тъй като разходите за закупуване представляват по-голямата част от приходите.

Миналия месец, Дорси отново заяви, че вярва, че BTC е местната валута на интернет:

"Биткойн е нещо, което е родено в интернет, което е било разработено в интернет, което е било тествано в интернет ... Това е интернет."


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се насочва към $400,000 до 10 години, според Morgan Creek

Тъй като биткойн продължава да отбелязва значителни печалби през цялата 2019 година, изглежда, че е дошло време отново за някои смели прогнози. Биткойн над $400,000 до 10 години Смелaта прогноза дойде...
МАЙ. 13, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Soulja Boy пусна новата си песен Bitcoin пред 5.27 милиона последователи

Американският рапър Soulja Boy пусна последния си албум "Young Drakо", в който е и трака "Bitcoin", нова песен за крипто търговските умения на певеца. Той се присъединява към рапърите Eminem и Royce d...
ОКТ. 7, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

FIdelity предадоха факела на BTC Lightning Network

Fidelity Digital Assets, крипто ръката на бостънския мениджър Fidelity Investments, просто предаде факела на Биткойн Lightning Network на своя съсед в Кеймбридж: Харвард. Факелът е символична биткойн ...
ФЕВ. 24, 2019 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Непроследимите пари на радикалните ислямисти

Движението "Ислямска съпротива", известно още като Хамас, се стреми да затрудни властите в проследяването на тяхната интеракция с биткойн. За да постигнат това, те генерират различен портфейл за всяка...
АПР. 28, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света