НАЧАЛО Други

Спортният гигант Fanduel си партнира с DASH за "Крипто Купата"

СЕП. 10, 2018 09:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Спортният гигант Fanduel си партнира с DASH за "Крипто Купата"

FanDuel обяви връщането на флагманския си фентъзи спортен конкурс Crypto Cup, който дава възможност на спортните фенове да спечелят награди в DASH.


FanDuel хоства промоция на криптовалути


След февруарското издание на Crypto Cup, което се основава на плейофите на НБА, новото издание следва NFL и ще продължи от 9-ти септември до 6-ти януари.https://twitter.com/FanDuel/status/1034531062939049984През януари 2018 г. FanDuel проведе подобен футболен турнир, наречен Bitcoin Bowl, фокусиран върху NFL, където потребителите получиха шанса да спечелят награди в BTC.


Оформление на крипто купата


Според информацията, предоставена на уебсайта на FanDuel, това издание на Crypto Cup ще се състои от 18 безплатни състезания за игра, които се провеждат от 9-ти септември до 30-ти декември, последвани от безплатния финал на 6-ти януари.

Конкурсът, който има строго правило за еднократно влизане, е отворен за всички жители от САЩ и Канада, които отговарят на условията за участие в безплатни игри, съгласно условията на състезанието. Потребителите имат достъп до свободните игри чрез лобито FanDuel, след като са на разположение.

За да се класират за финала за януари 2019 г., потребителите трябва да участват във всичките 18 безплатни пиеси. На тези, които отговарят на условията, ще бъде изпратен имейл ваучер за участие в финалната безплатна игра на или преди 2-ри януари.


Голямата награда на Крипто купата включва пътуване с две нощувки за победител и един гост, за да присъства на Super Bowl в Атланта, Джорджия, който ще се проведе в неделя, 3-ти февруари.


В хода на състезанието ще има няколко награди, изплатени в токена DASH. Седмици 1-3, 5-7, 9-11, 13 и 15-17 ще имат награден пот от $1,000 в DASH съответно, за да бъдат разпределени между пет седмични победители. Седмица 4 и 8 ще имат награден пот от $5,000 в DASH, докато седмица 12 и 14 ще имат пот от $7,000 и $10,000 на DASH, съответно.

Според FanDuel с печелилившите ще се свържат в рамките на 72 часа от конкурса, за да получат своите награди. Наградният фонд ще бъде изпратен на портфейлите DASH на потребителите в рамките на 30 дни, след като на FanDuel предостави цялата необходима информация, включително валиден адрес на публичния портфейл на DASH.

По-рано бе съобщено, че Dash изпитва силен скок на пазара, дължащо се на все по-широкото разпространение във Венецуела, където потребителите избягват ефектите от хиперинфлацията чрез крипто, за да подкрепят бързите си времена за потвърждаване на транзакциите, сравнени с BTC и ETH.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света