НАЧАЛО Други

Спортният гигант Fanduel си партнира с DASH за "Крипто Купата"

СЕП. 10, 2018 09:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Спортният гигант Fanduel си партнира с DASH за "Крипто Купата"

FanDuel обяви връщането на флагманския си фентъзи спортен конкурс Crypto Cup, който дава възможност на спортните фенове да спечелят награди в DASH.


FanDuel хоства промоция на криптовалути


След февруарското издание на Crypto Cup, което се основава на плейофите на НБА, новото издание следва NFL и ще продължи от 9-ти септември до 6-ти януари.https://twitter.com/FanDuel/status/1034531062939049984През януари 2018 г. FanDuel проведе подобен футболен турнир, наречен Bitcoin Bowl, фокусиран върху NFL, където потребителите получиха шанса да спечелят награди в BTC.


Оформление на крипто купата


Според информацията, предоставена на уебсайта на FanDuel, това издание на Crypto Cup ще се състои от 18 безплатни състезания за игра, които се провеждат от 9-ти септември до 30-ти декември, последвани от безплатния финал на 6-ти януари.

Конкурсът, който има строго правило за еднократно влизане, е отворен за всички жители от САЩ и Канада, които отговарят на условията за участие в безплатни игри, съгласно условията на състезанието. Потребителите имат достъп до свободните игри чрез лобито FanDuel, след като са на разположение.

За да се класират за финала за януари 2019 г., потребителите трябва да участват във всичките 18 безплатни пиеси. На тези, които отговарят на условията, ще бъде изпратен имейл ваучер за участие в финалната безплатна игра на или преди 2-ри януари.


Голямата награда на Крипто купата включва пътуване с две нощувки за победител и един гост, за да присъства на Super Bowl в Атланта, Джорджия, който ще се проведе в неделя, 3-ти февруари.


В хода на състезанието ще има няколко награди, изплатени в токена DASH. Седмици 1-3, 5-7, 9-11, 13 и 15-17 ще имат награден пот от $1,000 в DASH съответно, за да бъдат разпределени между пет седмични победители. Седмица 4 и 8 ще имат награден пот от $5,000 в DASH, докато седмица 12 и 14 ще имат пот от $7,000 и $10,000 на DASH, съответно.

Според FanDuel с печелилившите ще се свържат в рамките на 72 часа от конкурса, за да получат своите награди. Наградният фонд ще бъде изпратен на портфейлите DASH на потребителите в рамките на 30 дни, след като на FanDuel предостави цялата необходима информация, включително валиден адрес на публичния портфейл на DASH.

По-рано бе съобщено, че Dash изпитва силен скок на пазара, дължащо се на все по-широкото разпространение във Венецуела, където потребителите избягват ефектите от хиперинфлацията чрез крипто, за да подкрепят бързите си времена за потвърждаване на транзакциите, сравнени с BTC и ETH.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор продължават да купуват по време на спада

Новото допълнение към BTC резервите на Ел Салвадор беше обявено от президента Наиб Букеле, който потвърди, че покупката на 410 BTC е извършена срещу $15 милиона, поставяйки цената на приблизително $36...
ЯНУ. 23, 2022 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света