НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Според проучване средностатистическият Биткойн инвеститор е богат млад мъж

ОКТ. 8, 2018 12:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Според проучване средностатистическият Биткойн инвеститор е богат млад мъж

В едно интересно проучване, включващо повече от хиляда американски жители, техническата блокчейн компания Clovr, установи, че средностатистическият инвеститор на Биткойн е богат млад мъж.

 


Проучването показва също така, че 75% от всички участници оценяват криптовалутите и са особено запознати с Биткойн . 62% от участниците също са убедени, че са достатъчно осведомени, за да обяснят крипто на обикновен човек с нулеви познания по темата.

Интересното е, че изследването е в съгласие с констатациите от по-ранно проучване, че поколение Y са по-загрижени за криптовалутите и по-вероятни да инвестират в тях, отколкото по-ранните поколения. Мъжете също се оказаха доминиращи в отрасъла, защото са по-отворени към поемане на рискове от жените, подкрепено от проучване, проведено през 2016 г., което показва, че жените инвеститори са по-внимателни, когато поемат риск.

Онези участници, които не се интересуват от крипто, са били само скептични поради нестабилността, която пазарът преживява от началото на годината, и повечето от тях се страхуват да не загубят "изкараните с труд пари".

Междувременно, крипто индустрията изглежда набира популярност в САЩ, въпреки че става бавно. Според доклад, публикуван на 22-и септември, правителството на САЩ е приело три законопроекта, които ще помогнат за насърчаване на растежа на индустрията в страната.

Според Том Емер, който представи законопроектите, блокчейн индустрията е от значение за частния сектор на икономиката на САЩ и трябва да бъде приета, за да помогне за развитието ѝ.

САЩ трябва да дадат приоритет на ускоряването на разработването на блокчейн технология и да създадат среда, която да позволи на американския частен сектор да доведе до иновации и по-нататъшен растеж, поради което въвеждам тези законопроекти.


Това е добре дошло, като се има предвид фактът, че САЩ не са много приятелски настроени към крипто индустрията, както по отношение на законодателството, така и по отношение на регулирането.


Освен законодателството, разработчиците на криптовалути също полагат усилия за постигане на масово приемане чрез изграждане на приложения, които включват ежедневно използване на криптовалути.Блокчейн технологията също така се радва на приемливост от страна на индустрии и правителства по целия свят, благодарение на своята значимост в почти всички области. Това проучване на жителите на САЩ показва, че има надежда за индустрията, тъй като показва, че много от тях са запознати с нея.

То също така показва, че много повече хора могат да инвестират в крипто в бъдеще, въпреки че повечето от тях все още не виждат дигиталните валути да изместят фиатните в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще стартират Биткойн фючърси този месец

Решението, съобщено за първи път от Ройтерс, е важно, тъй като отразява как най-големите имена на Уолстрийт идват започват да разглеждат криптовалутите като част от ежедневните си операции. Също така ...
МАР. 3, 2021 14:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CBOE подава за листинг на Биткойн ETF-а на Van Eck

CBOE подаде формуляр 19b-4 с искане за разрешение за включване в списъка на ETF от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ на 3-ти януари. Във формуляра CBOE подчертава предимствата, които ETF би пред...
МАР. 2, 2021 14:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вижте кой направи Биткойн транзакция за $4,5 милиарда

Движението, което за първи път беше открито от автоматизирания Биткойн тракер Block Bot, изпрати 103,510 BTC в една транзакция срещу такса от нищожните $21.Ходът, който се случи в събота, е един от на...
МАР. 1, 2021 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стратези на JP Morgan преповръчват 1% от портфолиото да е в Биткойн

"В [диверсифицираното] си портфолио инвеститорите вероятно могат да насочат до 1% от средствата си към криптовалути, за да постигнат някакво повишаване на ефективността в общата коригираната по отноше...
МАР. 2, 2021 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света