НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Според проучване средностатистическият Биткойн инвеститор е богат млад мъж

ОКТ. 8, 2018 12:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Според проучване средностатистическият Биткойн инвеститор е богат млад мъж

В едно интересно проучване, включващо повече от хиляда американски жители, техническата блокчейн компания Clovr, установи, че средностатистическият инвеститор на Биткойн е богат млад мъж.

 


Проучването показва също така, че 75% от всички участници оценяват криптовалутите и са особено запознати с Биткойн . 62% от участниците също са убедени, че са достатъчно осведомени, за да обяснят крипто на обикновен човек с нулеви познания по темата.

Интересното е, че изследването е в съгласие с констатациите от по-ранно проучване, че поколение Y са по-загрижени за криптовалутите и по-вероятни да инвестират в тях, отколкото по-ранните поколения. Мъжете също се оказаха доминиращи в отрасъла, защото са по-отворени към поемане на рискове от жените, подкрепено от проучване, проведено през 2016 г., което показва, че жените инвеститори са по-внимателни, когато поемат риск.

Онези участници, които не се интересуват от крипто, са били само скептични поради нестабилността, която пазарът преживява от началото на годината, и повечето от тях се страхуват да не загубят "изкараните с труд пари".

Междувременно, крипто индустрията изглежда набира популярност в САЩ, въпреки че става бавно. Според доклад, публикуван на 22-и септември, правителството на САЩ е приело три законопроекта, които ще помогнат за насърчаване на растежа на индустрията в страната.

Според Том Емер, който представи законопроектите, блокчейн индустрията е от значение за частния сектор на икономиката на САЩ и трябва да бъде приета, за да помогне за развитието ѝ.

САЩ трябва да дадат приоритет на ускоряването на разработването на блокчейн технология и да създадат среда, която да позволи на американския частен сектор да доведе до иновации и по-нататъшен растеж, поради което въвеждам тези законопроекти.


Това е добре дошло, като се има предвид фактът, че САЩ не са много приятелски настроени към крипто индустрията, както по отношение на законодателството, така и по отношение на регулирането.


Освен законодателството, разработчиците на криптовалути също полагат усилия за постигане на масово приемане чрез изграждане на приложения, които включват ежедневно използване на криптовалути.Блокчейн технологията също така се радва на приемливост от страна на индустрии и правителства по целия свят, благодарение на своята значимост в почти всички области. Това проучване на жителите на САЩ показва, че има надежда за индустрията, тъй като показва, че много от тях са запознати с нея.

То също така показва, че много повече хора могат да инвестират в крипто в бъдеще, въпреки че повечето от тях все още не виждат дигиталните валути да изместят фиатните в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е критичен елемент на всеки портфейл

Дженкинс, който веднъж каза, че Биткойн няма място в нито един инвестиционен портфейл, преразгледа мнението си и заяви, че всеки инвеститор трябва да обмисли добавянето на BTC към своите портфейли.&nb...
ДЕК. 3, 2020 12:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн до $300,000 в 2021 не е неразумна цел

Сред десетки подобни прогнози, Уили Ву смята, че цена от $200,000 за Биткойн е “консервативна” и че най-голямата криптовалута ще достигне $300,000 до края на следващата година. Въпреки че BTC рег...
ДЕК. 2, 2020 17:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да бъде забранен от правителствата (видео)

Либертарианската икона припомни, когато президентът Франклин Д. Рузвелт забрани да се притежава злато през 1933 г., за да предупреди привържениците на крипто за възможността за подобна репресия срещу ...
ДЕК. 2, 2020 19:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите пари си променят мнението за Биткойн

Към момента, според шефа на най-голямата фирма за управление на активи, Биткойн все още е "тънък пазар"."Биткойн привлече вниманието и въображението на много хора. Все още непроверен, доста малък паза...
ДЕК. 3, 2020 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света