НАЧАЛО Други

Според изследване: Хард форковете са вредни за стабилността на крипто

СЕП. 14, 2018 14:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Според изследване: Хард форковете са вредни за стабилността на крипто

Неотдавна Springer journals Environment Systems and Decisions публикува интересно проучване. Бенджамин Тръмп e ординатор и член на американския армейски корпус на инженерите.

Той показва ролята на непрекъснатото "омагьосване" на криптовалути като Биткойн . Въпросното проучване обхваща и въпроса за неговата стабилност и стабилността други алткойн.


Изследването стига до заключението, че светът на електронната търговия може да претърпи революция поради наличието на крипто. Блокчейн технологията предлага един много иновативен подход за разпространение на информация, което е може да бъде основополагащо за развитието на дигиталния маркетинг.

Бенджамин Тръмп отбелязва, че стабилността и доверието на потребителите е възпрепятствано чрез използването на софтуер за актуализиране на предишния код за да се получи хард форк или разцепване на токена. Това служи като заплаха за оцеляването на токените, тъй като притежателите не винаги се замислят, когато това стане.

Изследването разглежда около 800 криптовалути, които са претърпяли хард форк и открива, че все още съществуват криповалути като dogecoin , litecoin и vertcoin, които никога не са имали форк. Докато повечето токени с хард форк са намалили стабилността си от постоянната промяна.

Тръмп каза:

Хард форковете са заплаха за поддържането на стабилна и предвидима оперативна платформа, която е от съществено значение, ако се приемат криптовалути за ежедневни финансови транзакции.

Той продължи, като каза:
Ако биткойн, по-специално, трябва да се превърне в по-световно признат, надежден и предвидим носител на обмен в международен мащаб, миньорите на крипто, разработчиците на портфейли, операторите и други заинтересовани страни в Биткойн мрежата трябва да генерират повече стабилност. 'Разцепванията' са заплаха за поддържането на стабилна и предвидима оперативна платформа, която е от съществено значение.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света