НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Списък с крипто предсказанията на топ Биткойн мечки и бикове за 2018

ОКТ. 10, 2018 22:58 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Списък с крипто предсказанията на топ Биткойн мечки и бикове за 2018
 

Ето една малка колекция от най-силните бикове и най-свирепите мечки, които се подвизават в Биткойн общността.


Биткойн бикове


Том Лий
Съосновател и ръководител на изследването във Fundstrat, финансова консултантска фирма, Том Лий, циментира оптимистично отношение към Биткойн.

Том Лий е обвинен, че е Уолстрийт бик, което може да се придава на настоящите му настроения за Биткойн. Въпреки това, бик или не, Том Лий има история на солидни стратегии и изследвания, докато работи в JP Morgan и сега Fundstrat.
Когато ще стигне до Луната? - $25 000 до края на 2018 г.

Тим Драйпър
Тим Дрейпър, който е пионер в рисковия капитал в Силиконовата долина, е бил ранен инвеститор в компании като Skype, Hotmail, Baidu и Overture. Дрейпър продължи с рисковото инвестиране, като се съсредоточи върху подреждането на процъфтяващи технологии и улесняването на реформата в образованието.
Когато ще стигне до Луната? - $250 000 до 2022 г.

Тайлър и Камерън Уинклъвос
Вероятно най-известни заради драматичната им раздяла с Facebook, близнаците са известни като първите милионери в света на биткойн. Понастоящем братята имат голям отпечатък в пространството като собственици на крипто борсата Gemini и твърдят, че притежават до 1% от всичкия биткойн в обращение.
Когато ще стигне до Луната? - $320 000 за 10-20 години

Не всички биткойн бикове правят обществени прогнози за цените, но те остават също толкова настроени за революцията. Има много инвестиции в биткойн, които не водят директно до закупуването на BTC. Инвеститорите и мениджърите на пари са вложили вярата си в стотици проекти, които са насочени към подобряване и разширяване на биткойн екосистемата.

Блайт Мастърс
Настоящият главен изпълнителен директор на Digital Assets Holdings и бивш изпълнителен директор на JPMorgan Chase, Master и Digital Assets Holdings се фокусира върху криптиращи инструменти за обработка, които подобряват ефикасността, сигурността, спазването и скоростта на сетълмента на търгуване.

Майкъл Новограц
Основател и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital. Новогрaц първоначално работи с Goldman Sachs, след като напуска Националната гвардия в Ню Джърси. По-късно работи в Fortress Investments и бива класиран сред други милиардери през 2007 и 2008 г. от Forbes. Новограц остава възходящо настроен за биткойн и твърди, че "е почти задължително всеки инвеститор да има поне 1% до 2% от портфолиото си в крипто", в интервю за CNN money.
"Биткойн няма да мине над $9000 до края на годината"

Дан Морхед
Активен главен изпълнителен директор на Pantera Capital, които в момента държат над 50 биткойн и блокчейн проекти в инвестиционното си портфолио, Морхед накара Pantera да спечели на своите инвеститори над 23,000% от откриването си през 2013г.


Ключови точки


• Има над 24 000 000 биткойн адреса на блокчейна, като 49,14%, имат по-малко от 0.001BTC (приблизително $6,50 USD).
• В трите най-богати портфейла се намират близо 500 000 BTC, всеки притежаван от крипто борса.
• 8% от американците притежават биткойн. За тези, които нямат такива, още 8% планират да купят.
• Близо 18% от поколение Y притежават биткойн.


Биткойн мечки


Джейми Димон, главен изпълнителен директор на JP Morgan Chase, не се е срамувал в опозицията си срещу Биткойн, стигайки до такава степен, че да го нарече измама и да го сравнява с холандския балон на лалета. Димон е скептично настроен откъде идва стойността на BTC. В интервю за Ройтерс, Димон заяви: "Валутата няма да работи. Не можете да имате бизнес, където хората могат да измислят валута от незначителна атмосфера и да мислят, че хората, които я купуват, са наистина умни". По-наскоро в интервю за CNBC. Димон се отдръпна, когато призна, че сега вярва, че "блокчейн е истински".

Бил Харис, бивш главен изпълнителен директор на PayPal и Intuit, наред с други престижни позиции използва силни думи, за да затвърди мечешкото си отношение към биткойн в автобиографична статия, озаглавена "Биткойн е най-голямата измама в историята".

В статията си Харис опровергава, че биткойн има стойност, поради заслугите ѝ за обработка на плащанията или че е жизнеспособно средство за складиране на стойност. Харис категорично предупреждава, че Биткойн е съгласувана измама и е "колосална пъмп и дъмп схема, такава каквато до сега света не е виждал".

Чарлз Мънгър, милиардер и заместник-председател на Berkshire Hathaway, вижда малък потенциал в биткойн и би предпочел да го види заличен. Мънгър каза: "Това е просто отвратително.

Биткойн е пагобна отрова". Инвестиционната легенда е враждебно настроен против идеята за биткойн и други крипто проекти и споделя това отношение с неговия главен изпълнителен директор Уорън Бъфет. Споделените им чувства вероятно ще задържат биткойн извън портфолиото на Berkshire Hathaway.


Кой използва биткойн? Запознайте се с лоялистите


Извън инвестициите, случаите на реално използване все още са доста малки в сравнение с техните алтернативи. Има няколко проекта, които правят криптото по-ефикасно, ежедневно, с интеграция на търговците и възможности за заплащане на потребителите. Големи търговци на дребно като Microsoft, Steam и Pornhub имат интегрирани опции за плащане с крипто, но те се използват рядко.

Индивидуалните начини да харчите и да печелите биткойн понастоящем са разпръснати и често са опция за включване, а не опция по подразбиране. Хаченето на биткойн поема ангажимент извън рамките на ad-hoc употреби, достъпни за мнозинството от нас.

Биткойн пуристите, или тези, които живеят най-близък живот свързан с BTC, са ранни доказателства за концепция за масова адаптация. Тези хора правят тест на биткойн, като го интегрират в живота си и като поемат риска от замяната на фиатни валути.


Докато Биткойн не е по подразбиране, или като замени или работи заедно с фиат, тези пионери адаптатори са най-добрите примери за биткойн в "дивото", извън борсите.Андреас М. Антонопулос, най-прочутият биткойн адвокат, активно проектира живота си, за да използва BTC вместо фиат. Антонопулос прекарва известно време на биткойн, тъй като е запознат с него още през 2012 г. Той дори използва този факт като гръбнак за това защо смята, че биткойн е истински пари, въпреки усилията на някои хора да го разграничат от това. Антонопулос е казал: "Защо биткойн е пари? Защото други хора мислят, че това са пари. Можете да напишете дузина докторантски дисертации, обясняващи точно защо BTC не е пари, но съм живял от него две години. Затова няма значение каква е вашата дисертация, защото за мен това са пари".

Олаф Карлсън-Уи вече е най-известен с това, че е основател на Polychain Capital, крипто инвестиционната фирма, която превърна $4 милиона в над $1 милиард. Въпреки това, преди Polychain, Олаф съобщи, че е живял на биткойн три години. Олаф започва да получава заплатата си само и единствено в биткойн, след като се присъединява към младата крипто борса Coinbase и стана първият ѝ служител. За него "основната полза от плащането в биткойн е била промяна в мисленето".https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

CBOE подава за листинг на Биткойн ETF-а на Van Eck

CBOE подаде формуляр 19b-4 с искане за разрешение за включване в списъка на ETF от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ на 3-ти януари. Във формуляра CBOE подчертава предимствата, които ETF би пред...
МАР. 2, 2021 14:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вижте кой направи Биткойн транзакция за $4,5 милиарда

Движението, което за първи път беше открито от автоматизирания Биткойн тракер Block Bot, изпрати 103,510 BTC в една транзакция срещу такса от нищожните $21.Ходът, който се случи в събота, е един от на...
МАР. 1, 2021 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стратези на JP Morgan преповръчват 1% от портфолиото да е в Биткойн

"В [диверсифицираното] си портфолио инвеститорите вероятно могат да насочат до 1% от средствата си към криптовалути, за да постигнат някакво повишаване на ефективността в общата коригираната по отноше...
МАР. 2, 2021 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Citibank: Биткойн може да се превърне в предпочитана валута за международна търговия

"Биткойн е в повратна точка"Анализаторите от Citi смятат, че Биткойн изглежда е достигнал "повратна точка“. Флагманската криптовалута може или да се превърне в предпочитано средство за обмен за междун...
МАР. 1, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света