НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Списък с крипто предсказанията на топ Биткойн мечки и бикове за 2018

ОКТ. 10, 2018 22:58 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Списък с крипто предсказанията на топ Биткойн мечки и бикове за 2018

Ето една малка колекция от най-силните бикове и най-свирепите мечки, които се подвизават в Биткойн общността.


Биткойн бикове


Том Лий
Съосновател и ръководител на изследването във Fundstrat, финансова консултантска фирма, Том Лий, циментира оптимистично отношение към Биткойн.

Том Лий е обвинен, че е Уолстрийт бик, което може да се придава на настоящите му настроения за Биткойн. Въпреки това, бик или не, Том Лий има история на солидни стратегии и изследвания, докато работи в JP Morgan и сега Fundstrat.
Когато ще стигне до Луната? - $25 000 до края на 2018 г.

Тим Драйпър
Тим Дрейпър, който е пионер в рисковия капитал в Силиконовата долина, е бил ранен инвеститор в компании като Skype, Hotmail, Baidu и Overture. Дрейпър продължи с рисковото инвестиране, като се съсредоточи върху подреждането на процъфтяващи технологии и улесняването на реформата в образованието.
Когато ще стигне до Луната? - $250 000 до 2022 г.

Тайлър и Камерън Уинклъвос
Вероятно най-известни заради драматичната им раздяла с Facebook, близнаците са известни като първите милионери в света на биткойн. Понастоящем братята имат голям отпечатък в пространството като собственици на крипто борсата Gemini и твърдят, че притежават до 1% от всичкия биткойн в обращение.
Когато ще стигне до Луната? - $320 000 за 10-20 години

Не всички биткойн бикове правят обществени прогнози за цените, но те остават също толкова настроени за революцията. Има много инвестиции в биткойн, които не водят директно до закупуването на BTC. Инвеститорите и мениджърите на пари са вложили вярата си в стотици проекти, които са насочени към подобряване и разширяване на биткойн екосистемата.

Блайт Мастърс
Настоящият главен изпълнителен директор на Digital Assets Holdings и бивш изпълнителен директор на JPMorgan Chase, Master и Digital Assets Holdings се фокусира върху криптиращи инструменти за обработка, които подобряват ефикасността, сигурността, спазването и скоростта на сетълмента на търгуване.

Майкъл Новограц
Основател и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital. Новогрaц първоначално работи с Goldman Sachs, след като напуска Националната гвардия в Ню Джърси. По-късно работи в Fortress Investments и бива класиран сред други милиардери през 2007 и 2008 г. от Forbes. Новограц остава възходящо настроен за биткойн и твърди, че "е почти задължително всеки инвеститор да има поне 1% до 2% от портфолиото си в крипто", в интервю за CNN money.
"Биткойн няма да мине над $9000 до края на годината"

Дан Морхед
Активен главен изпълнителен директор на Pantera Capital, които в момента държат над 50 биткойн и блокчейн проекти в инвестиционното си портфолио, Морхед накара Pantera да спечели на своите инвеститори над 23,000% от откриването си през 2013г.


Ключови точки


• Има над 24 000 000 биткойн адреса на блокчейна, като 49,14%, имат по-малко от 0.001BTC (приблизително $6,50 USD).
• В трите най-богати портфейла се намират близо 500 000 BTC, всеки притежаван от крипто борса.
• 8% от американците притежават биткойн. За тези, които нямат такива, още 8% планират да купят.
• Близо 18% от поколение Y притежават биткойн.


Биткойн мечки


Джейми Димон, главен изпълнителен директор на JP Morgan Chase, не се е срамувал в опозицията си срещу Биткойн, стигайки до такава степен, че да го нарече измама и да го сравнява с холандския балон на лалета. Димон е скептично настроен откъде идва стойността на BTC. В интервю за Ройтерс, Димон заяви: "Валутата няма да работи. Не можете да имате бизнес, където хората могат да измислят валута от незначителна атмосфера и да мислят, че хората, които я купуват, са наистина умни". По-наскоро в интервю за CNBC. Димон се отдръпна, когато призна, че сега вярва, че "блокчейн е истински".

Бил Харис, бивш главен изпълнителен директор на PayPal и Intuit, наред с други престижни позиции използва силни думи, за да затвърди мечешкото си отношение към биткойн в автобиографична статия, озаглавена "Биткойн е най-голямата измама в историята".

В статията си Харис опровергава, че биткойн има стойност, поради заслугите ѝ за обработка на плащанията или че е жизнеспособно средство за складиране на стойност. Харис категорично предупреждава, че Биткойн е съгласувана измама и е "колосална пъмп и дъмп схема, такава каквато до сега света не е виждал".

Чарлз Мънгър, милиардер и заместник-председател на Berkshire Hathaway, вижда малък потенциал в биткойн и би предпочел да го види заличен. Мънгър каза: "Това е просто отвратително.

Биткойн е пагобна отрова". Инвестиционната легенда е враждебно настроен против идеята за биткойн и други крипто проекти и споделя това отношение с неговия главен изпълнителен директор Уорън Бъфет. Споделените им чувства вероятно ще задържат биткойн извън портфолиото на Berkshire Hathaway.


Кой използва биткойн? Запознайте се с лоялистите


Извън инвестициите, случаите на реално използване все още са доста малки в сравнение с техните алтернативи. Има няколко проекта, които правят криптото по-ефикасно, ежедневно, с интеграция на търговците и възможности за заплащане на потребителите. Големи търговци на дребно като Microsoft, Steam и Pornhub имат интегрирани опции за плащане с крипто, но те се използват рядко.

Индивидуалните начини да харчите и да печелите биткойн понастоящем са разпръснати и често са опция за включване, а не опция по подразбиране. Хаченето на биткойн поема ангажимент извън рамките на ad-hoc употреби, достъпни за мнозинството от нас.

Биткойн пуристите, или тези, които живеят най-близък живот свързан с BTC, са ранни доказателства за концепция за масова адаптация. Тези хора правят тест на биткойн, като го интегрират в живота си и като поемат риска от замяната на фиатни валути.


Докато Биткойн не е по подразбиране, или като замени или работи заедно с фиат, тези пионери адаптатори са най-добрите примери за биткойн в "дивото", извън борсите.Андреас М. Антонопулос, най-прочутият биткойн адвокат, активно проектира живота си, за да използва BTC вместо фиат. Антонопулос прекарва известно време на биткойн, тъй като е запознат с него още през 2012 г. Той дори използва този факт като гръбнак за това защо смята, че биткойн е истински пари, въпреки усилията на някои хора да го разграничат от това. Антонопулос е казал: "Защо биткойн е пари? Защото други хора мислят, че това са пари. Можете да напишете дузина докторантски дисертации, обясняващи точно защо BTC не е пари, но съм живял от него две години. Затова няма значение каква е вашата дисертация, защото за мен това са пари".

Олаф Карлсън-Уи вече е най-известен с това, че е основател на Polychain Capital, крипто инвестиционната фирма, която превърна $4 милиона в над $1 милиард. Въпреки това, преди Polychain, Олаф съобщи, че е живял на биткойн три години. Олаф започва да получава заплатата си само и единствено в биткойн, след като се присъединява към младата крипто борса Coinbase и стана първият ѝ служител. За него "основната полза от плащането в биткойн е била промяна в мисленето".https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво не трябва да правите, когато цената на Биткойн пада

Ако традиционната търговия изисква изключителна дисциплина, крипто изисква изключителна умствената сила. Пазарът на криптовалути е по-волатилен от всеки друг. Едно от най-важните неща, които тряб...
СЕП. 20, 2021 19:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн китовете са изкупили над $8.8 милиарда в BTC от юли

Позовавайки се на данни от Glassnode, Уил Клементе каза на Антъни Помплиано, че въпреки продажбите от страна на китовете или организациите с поне 1,000 BTC през май, те са започнали “агресивно да купу...
СЕП. 20, 2021 16:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ветеран трейдър споделя прогнозата си за Биткойн (BTC)

В нова стратегическа сесия той прогнозира повторение на значителното рали на Биткойн от края на юли до началото на септември, където BTC скочи от $32,000 на $52,000.Въз основа на неговия индикатор за ...
СЕП. 20, 2021 08:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света