НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Спадът при Биткойн разплащанията не е неочакван

АВГ. 2, 2018 21:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Спадът при Биткойн разплащанията не е неочакван
Използването на Биткойн в търговска среда е предизвикателство. Малко компании приемат криптовалутите като начин за разплащане.

Всички компании, улесняващи плащанията с Биткойн, също страдат от по-малко транзакции за обработка.


Тези предупредителни знаци не дават добра представа за бъдещето на Биткойн като начин на плащане, но те също така са очаквани.

Информацията, събрана от Chainalysis, описва тревожно бъдеще за Биткойн като платежно средство. Всички услуги за обработка на търговци с криптовалута отбелязват рязък спад в общия обем на транзакциите. Това проучване включва информация, споделена от BitPay, Coinify, GoCoin и т.н. Обаче резкият спад в сумите на Биткойн плащания и транзакции не е напълно изненадващ на този етап.

По-ниската цена на Биткойн прави притежателите по-малко склонни да я изразходват. Общият обем на сделките е намалял до 60 млн. долара през май 2018 г. Това съвпада с най-ниската точка на низходящата тенденция, която засяга всички криптовалути през 2018 г. Когато хората са напред от стойността на своя Биткойн, те ще изразходват "излишъка" много по-рано. Ако цените паднат, те ще се придържат към инвестициите си още повече.

Юни 2018 г., вече се оказа малко по-добър месец от предходния. Въпреки че всички фирми, които обработват 69 ​​милиона долара в Биткойн плащания, което представлява увеличение от 15%. Юли видя големи бичи движения за Биткойн, като по този начин се очаква броят им да стане още по-висок. Достигането на рекордни числа от 270 милиона долара, както в края на 2017 г., няма да се случи скоро. Биткойн може да се наложи да достигне върха на всички времена, преди да се случи такова събитие.

Има противоречиви мнения за това как, и ако Биткойн може да се превърне в пари. Наличието на повече хора да ги използва за плащания може да допринесе за постигането на тази цел. От друга страна, хората използват крипто актива като пари по много различни начини.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света