НАЧАЛО Други

Solidus Labs с решение за проблема с манипулацията на крипто пазара

ФЕВ. 20, 2019 20:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Solidus Labs с решение за проблема с манипулацията на крипто пазара

По-рано днес компаниятa Solidus Labs сподели в прессъобщение, че успешно са събрали сумата от 3 милиона долара, които ще бъдат предназначени за борба с манипулацията на крипто пазара.


Компанията може да се похвали със сериозен екип за наблюдение на трейдинга на всякакъв вид активи, който включва и бивши финтех инженери на Goldman Sachs. Отчетите направени от Solidus Labs помагат както на традиционните, така и на крипто-ориентираните доставчици на услуги и насърчават "спазването на правилата".

Eкипът планира да доразвие своите крипто-ориентирани инструменти за наблюдение на пазара, предназначени за финансовите институции и обмени, взаимодействащи с крипто активите.

Използвайки технологии като изкуствен интелект (AI) и машинни езици, компания анализира моделите на търговия и открива аномалии в реално време, което позволява на служителите реагират незабавно. Според прессъобщението, софтуерното приложение на Solidus Labs успява да намали резултати от манипулирането с 30% до момента.

Преди време комисар в Комисията за търговия с стокови фючърси на САЩ застана против решението на Комисията за ценни книжа и борси да отхвърли идеята за крипто обмен на Биткойн твърдейки, че потенциалната манипулация на криптопазара не трябва да бъде пречка да бъде взето положително решение.Комисарят пояснява, че всеки продукт с достатъчно ресурси може да бъде манипулиран, добавяйки, че ако той е базиран на индекс или математическо изчисление, а не на стока, всъщност прави потенциалната му манипулация значително по-малко вероятна.


Една от пречките пред големите институционални инвеститори да навлязат на крипто пазара е потенциалният риск от това той да бъде манипулиран. Броят на затворените групи в телеграм и дискорд за пускане на крипто сигнали не спира да расте. Разработеният софтуер от Solidus Labs може би е потенциално решение на този проблем и това би дала нова положителна посока на крипто пространството.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света