НАЧАЛО Прессъобщения

Solana (SOL) и Cardano (ADA) се борят за сцепление, тъй като VC Spectra трупа печалби

септември 4, 2023 11:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) и Cardano (ADA) се борят за сцепление, тъй като VC Spectra трупа печалби

Solana (SOL) и Cardano (ADA) са две от най-разпознаваемите имена в блокчейн индустрията. Но и двете загубиха тяга в последно време, тъй като инвеститорите се фокусират върху най-добрите DeFi проекти като VC Spectra (SPCT), за да трупат богатство. 

VC Spectra (SPCT) е супер децентрализирано приложение (dApp) за извличане на печалба от процъфтяващите блокчейн и технологични пазари.

По-късно ще научите повече за това защо това може да е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате сега. На първо място, поглед към новините за Solana, които са в заглавията на вестниците.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Clockwork стана най-новият проект на Solana (SOL), който беше закрит

При всичките си високопроизводителни възможности няколко dApps напуснаха Solana (SOL) тази година, като или бяха затворени, или мигрираха към други вериги. Сред тях са Friktion, Everlend, Cardinal, DeGods и y00ts. 

Последният, който напусна Solana (SOL), е Clockwork, мрежа за автоматизация на смарт договори, която получи $4 милиона сийд финансиране миналия месец. Разработчиците на Clockwork посочиха “възможности” и “ограничен търговски потенциал” сред причините за напускането.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки това Solana (SOL) е приета от други компании, като Shopify. Гигантът в електронната търговия добави Solana Pay, децентрализираната платежна услуга на Solana (SOL), към своите възможности за плащане. С този ход търговците ще приемат повече крипто транзакции, започвайки с USDC.

При това положение добра инвестиция ли е Solana? Докато проектът се намира в мечи пазар и се търгува на цена от $19.8, анализът на прогнозата за цената на Solana е положителен, a повечето оценки сочат поне $35 през следващата година. Сега нека да разгледаме Cardano (ADA), един от най-близките конкуренти на Solana (SOL).

Чарлз Хоскинсън продължава да разпалва хайпът около Cardano (ADA)

Чарлз Хоскинсън продължава да говори открито за превъзходството на Cardano (ADA). Не толкова отдавна Хоскинсън заяви, че Комисията по ценните книжа и борсите няма да предприеме никакви правни действия срещу Cardano (ADA). 

На неотдавнашната конференция Rare Evo Чарлз Хоскинсън изнесе дръзка програмна реч, в която твърдеше, че Cardano (ADA) ще се превърне в най-голямата криптовалута в света. 

Това се случва, въпреки че Cardano (ADA) не разполага с ключови основи за използване като Solana (SOL). И така, колко високо може да стигне Cardano (ADA)? Анализът на прогнозите за цената на Cardano показва, че до 2024 г. е възможно да се достигне минимум $0.35, като сегашната ѝ цена е $0.257. 

Нито прогнозата за цената на Solana, нито оценките за прогнозата за цената на Cardano се доближават до VC Spectra (SPCT), монета, която е предразположена да се покачи с повече от 3 пъти.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Демократизирано, децентрализирано управление на активи с VC Spectra (SPCT)

Благодарение на VC Spectra(SPCT) отминаха дните, в които хедж фондовете инвестираха с предубеденост към богатството, местоположението и опита. 

Това е нов разрушителен децентрализиран протокол за управление на активи за нововъзникващи компании в блокчейн и технологичния сектор. Потребителите ще могат свободно да контролират активите си, съхранявани на сигурно място със смарт договори, премахвайки необходимостта от човешки посредници. 

Тази технология на VC Spectra (SPCT) изпълнява други операции, като управление на инвестициите и плащане на притежателите, което води до ефективна, автономна платформа. За разлика от конвенционалните мениджъри на активи не се прилагат минимални депозити.

По този начин няма оправдание да пропуснете инвестирането в Spectra и да закупите токена, който се търгува за $0.025 в етап 3 на предварителната продажба на VC Spectra. 

За разлика от токените SOL и ADA, SPCT надхвърля рамките на общ токен за комунални услуги. 

Той предоставя допълнителни предимства като право на глас, ексклузивен достъп до пресконференции с отстъпка и тримесечни дивиденти чрез обратно изкупуване.

Скокът от $0.025 до $0.033 на етап 4 е 32%. Този тласък ще се увеличи, когато VC Spectra (SPCT) бъде пуснат и се търгува на борсите. На този етап прогнозираната стойност за SPCT е $0.08, което представлява увеличение от 220%.

Не позволявайте на това топ ICO да ви остави във висящо положение, тъй като това е само началото на грандиозните неща, които ще последват. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.