НАЧАЛО Прессъобщения

Solana скочи с над 150% за месец. Този токен пък “събра очите” на рисковите инвеститори

ноември 14, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana скочи с над 150% за месец. Този токен пък “събра очите” на рисковите инвеститори

Solana успя да пробие тази сутрин нивата от $55, като по-рано през месеца се доближи опасно близко до $65.

Въпреки това резултатите са смайващи – $SOL е може би най-печеливш сред алткойните, като отбелязва ръст от 151% в рамките на един месец.

В тази статия ще разгледаме три основни причини, заради които Solana скочи с толкова много, като освен това ще разгледаме и Bitcoin ETF токена – нова криптовалута, която обаче може потенциално да генерира подобни печалби.

Защо Solana достига тези нива?

Solana успява да мине $55, но това далеч не се дължи на един фактор. Такъв скок се вижда рядко в крипто индустрията сред топ 10 играчите, но има цели три причини за това:

  1. Преодоляване на прекомерните продажби след кризата с FTX: Solana се продаде прекомерно по време на срива на FTX, когато цената на SOL се срина с 79% за седмици. Сега, без пряка връзка с нередностите в FTX и с подобряващото се настроение на крипто пазара, SOL възстановява стойността си и коригира прекомерно ниската си цена.
  2. Вълна от положителни разработки в екосистемата на SOL: Интеграцията на Solana с Shopify за приемане на крипто плащания и използването на USDC от мрежата на Solana от Visa за новата им мрежа за международни разплащания са реални случаи на приемане на технологията, което увеличава търсенето на SOL.
  3. Растяща активност в DeFi сектора: С все още високите такси за транзакции в Ethereum, разработчиците се насочват към Solana за своите DeFi приложения, което води до увеличена употреба на платформата и повишава ползите и стойността на SOL.

Bitcoin ETF може да подобри постижението на Solana в следващите седмици?

Bitcoin ETF токенът следва тенденциите на спот пазари на Bitcoin, които много скоро ще видят “бял свят”. Дори в CNBC се споменава, че спот ETF може да бъде факт още в началото на 2024 година. Спекулативният токен $BTCETF може да се окаже перфектното решение, ако искате да инвестирате в рисков актив.

Bitcoin ETF, със своята начална ниска цена от $0.0052, може потенциално да подобри дори постиженията на Solana в краткосрочен план. Предвид факта, че цената на токена се очаква да се повиши след два дни, инвеститорите могат да бъдат стимулирани да действат бързо, което може да доведе до увеличен интерес и инвестиционни потоци както към Bitcoin ETF.

Също така, впечатляващото събиране на $568,000 в кратък времеви период подчертава активността и ентусиазма около Bitcoin ETF, което може индиректно да увеличи видимостта на токена.

Над 400% стейкинг награди за ранните инвеститори и 36% повишение в цената

Ранните инвеститори в Bitcoin ETF са в позиция да спечелят значително от стейкинг наградите, които в момента са 455% – цифра, която сама по себе си е доста привлекателна. Освен това, общото увеличение на цената на $BTCETF токена от началото до края на предпродажбата се очаква да достигне 36% в нейния край.

За тези, които вече са пропуснали първоначалния ръст, все още има възможност да участват и да извлекат полза от предстоящото 30% увеличение, благодарение на стъпаловидната структура на ценообразуването. Само 6% от потенциала е “изпуснат”, което оставя значителен неизползван ръстов потенциал за новите инвеститори.

Както видяхме и в предишна статия прогнозата на Bitcoin ETF, потенциалът за достигане на $0.01-$0.013 още след края на предпродажбата, което потенциално може да ви донесе близо 200% печалба.

А можете ли да спечелите повече?

Истината е, че можете да спечелите, тъй като спрямо настоящите награди, можете да си докарате до 37% APY на месечна база. Но нека го изчислим на 30%, защото стейкинг наградите могат да се понижат.

Пример: Инвестирате $1,000. След месец инвестицията ви ще е увеличена на $1,300. Ако цената обаче се повиши до $0.01 и сте закупили токени на цена $0.052, то вие ще имате приблизително $2,600, което представлява евентуално 160% увеличение на вашия капитал.

Как да закупя Bitcoin ETF токена?

  1. Посетете официалния уебсайт за предварителната предпродажба.
  2. Свържете вашия криптовалутен портфейл с платформата на Bitcoin ETF.
  3. Извършете покупка на криптовалутата.
  4. Заложете своите токени и ги задръжте до завършването на предпродажбата, за да се квалифицирате за стейкинг наградите.
  5. В края на публичното предлагане (ICO), заявете своите токени (или оставете част от тях в стейкинг пула).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.