НАЧАЛО Прессъобщения

Solana и Polygon се разклащат от решението на SEC, Wall Street Memes прогресира

юни 18, 2023 11:13 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana и Polygon се разклащат от решението на SEC, Wall Street Memes прогресира

В свят, където криптовалутите преобръщат финансовите пазари с главата надолу, се появяват нови звезди на сцената. Solana и Polygon бяха сред тях, докато неизвестният фактор в лицето на Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC) не изпрати техните акции в спираловиден спад. 

Но въпреки несигурността, други съществуващи и наскоро появили се криптовалути като Wall Street Memes намират пътя си към успеха, показвайки потенциала си да променят разбирането ни за меме криптовалути. В статията ще разгледаме какво точно се очаква да се случи със Solana (SOL) и Polygon (MATIC), както и ще разгледаме пазара от гледна точка на една “Супернова” – $WSM токена.

Състоянието на Solana и Polygon в светлината на събитията със SEC 

Бъдещето на Solana и Polygon е под доста голяма въпросителна след скорошното решение на Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ (SEC) да класифицира техните токени, SOL и MATIC, като ценни книжа.

Въпреки отрицателните отговори на Solana Foundation и Polygon Labs за тази класификация, крипто пазарът вече изпитва последствията от това решения. SOL и MATIC регистрираха ръст от съответно 4% и 3% за последните 24 часа, но техните цени спаднаха с повече от 20% през последните седем дни.

Като цяло, бърза справка в Coinmarketcap показва, че Solana е оценена на $14.87 към момента на писане на статията, като е с над 54% по-надолу на годишна база, докато Polygon в последните месеци се срина доста, за да достигне до настоящите си нива от $0.5896 и над 31% срив на месечна база.

Становището на Solana Foundation и Polygon Labs

В отговор на действията на SEC, Solana Foundation и Polygon Labs изразиха готовността си да си сътрудничат с регулаторите. Solana Foundation заяви, че не се съгласява с класификацията, но приветства взаимодействието с регулаторните органи, като това е доста контрастна позиция с тази на Ripple, които са готови да отстояват позициите си. 

От своя страна, Polygon Labs подчерта, че MATIC не е насочен към пазара на САЩ и подчерта ангажимента си към своята общност и глобалната природа на своята мрежа, което, честно казано, е малко уклончив отговор.

Но този случай със SEC е доста добър пример за нарастващото напрежение между крипто индустрията и регулаторните органи. Това би могло да предизвика повече несигурност и волатилност в крипто пазара, особено ако други държави последват примера на SEC. 

Дори и въпреки тази непредвидимост, криптовалутите продължават да са атрактивни активи за много инвеститори благодарение на високите им потенциални възвръщаемости и иновациите, които те предлагат.

Wall Street Memes – когато двама се карат, третият печели

Всички сме чували тази стара максима, но тя е валидна на 100% в този случай. В сянката на проблемите на Solana и Polygon, Wall Street Memes продължава да напредва. С над $7.8 милиона събрани до момента и огромната социална подкрепа, този меме токен изпреварва и надминава някои от старите играчи в индустрията. 

Успехът на Wall Street Memes показва, че крипто инвеститорите продължават да търсят нови и иновативни начини за инвестиране, дори и във времена на регулаторна несигурност. Токенът $WSM достигна цена от $0.0292, а много крипто инвеститори предвиждат бляскаво бъдеще за всички, които инвестират в тази нова криптовалута.

Twitter последователите стават все повече, като надминаха вече 232,000, а Instagram страницата също е популярна – с над 524,000 последователи. Всичко това движи посоката на това ново движение, което получава много солидна подкрепа от всички.

Разбира се, някои инвеститори биха се зачудили защо да инвестират в $WSM, след като $SOL и $MATIC са си доста солидни криптовалути, с изградена репутация и имена в индустрията. Макар в това становище да има солидни аргументи, никой крипто инвеститор не очаква от Polygon и Solana да повишат цената си в следващите месеци, докато шансовете на Wall Street Memes да скочи с над 500% са напълно реални. Видяхме много меме криптовалути, които буквално изригинаха с над 50-100 пъти и макар техните концепции да не са на пръв поглед сериозни, то финансовият стимул е налице.

Какво трябва да знаем за $WSM?

Разбира се, ако искате да купите токени от предварителната продажба, е важно да знаете какви са точните параметри, затова и в тази таблица ще ги разгледаме:

Заключение

Напрежението между крипто индустрията и регулаторните органи ще продължи да бъде водещ фактор за бъдещето на крипто пазара. И докато Solana и Polygon се борят с последиците от решението на SEC, Wall Street Memes показва, че крипто индустрията е динамична и способна да се адаптира. Въпреки текущите предизвикателства, крипто индустрията продължава да бъде изпълнена с възможности за тези, които са готови да поемат риска и да се гмурнат в неизвестността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Китовете продължават да местят средствата си от Bitcoin към ICO като това на Bitcoin Spark

С бързото наближаване на следващия прогнозиран крипто бичи пазар, китовете все по-често преместват Bitcoin (BTC) притежанията си към скъпоценни камъни с ниска капитализация.

септември 26, 2023 17:00 4 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.