НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Solana набира 450 милиона долара в опит да се конкурира с Етериум

ЮНИ. 7, 2021 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Solana набира 450 милиона долара в опит да се конкурира с Етериум

Екипът зад блокчейна на Solana е в процес на набиране на голяма сума пари в опит да се конкурира с мрежата на втората най-голяма криптовалута - Етериум, според доклад на Decrypt.

Проектът, който е най-известен с това, че захранва децентрализираната борса Serum на FTX, може да набере от 300 до 450 милиона долара от този кръг на финансиране, но точната цифра не става ясна от доклада.


Блокчейнът на Solana обещава по-голяма мащабируемост чрез нов механизъм за консенсус, известен като Доказателство за история, като изглежда получава одобрение сред търговците.


Serum, който FTX обяви през юли, претърпя скок на обемите си на търговия до 1,6 милиарда долара миналия месец, според данни от The Block.


Екосистемата за Solana изглежда нараства бързо. Редица проекти, надграждащи блокчейна, стартираха наскоро.


Jump Trading - една от най-големите платформи за високочестотна търговия - обяви Pyth, базиран на Solana проект, който ще донесе огромното количество пазарни данни на Уолстрийт чрез блокчейн.


Миналата седмица фондацията на Solana обяви фонд от 20 милиона долара за разширяване на екосистемата до Южна Корея.


През 2019 г. Solana обяви приключването на набирането на средства в рамзер от 20 милиона долара, водено от Multicoin Capital. Други инвеститори включват Blocktower Capital, Slow Ventures и Passport Capital.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света