Home

Solana кит, който държи $66 милиона продава 20% от тях, за да купи този обещаващ токен, изграден на Етериум за $0.01831

06.09.2024 13:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana кит, който държи $66 милиона продава 20% от тях, за да купи този обещаващ токен, изграден на Етериум за $0.01831

Кит от Solana със състояние и портфейл от $66,000,000 SOL оглавява крипто индустрията, след като е забелязан да прехвърля $13,000,000 на борси, за да купи вирусния ICO токен ETFSwap (ETFS), който според ветерани анализатори ще скочи 100 пъти по време на крипто биковия пазар.

Цената на SOL може да се понижи още повече, тъй като кит на Solana ликвидира 20% от нетната си стойност, за да купи ICO-то на ETFSwap (ETFS)

SOL, който се търгува на цена от $128, е в полезрението на експертните крипто трейдъри, търсещи възможности за лонг търговия, след като през последните 24 часа на търговия на крипто пазарите отбеляза спад.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези спадове в цената на SOL се получиха, след като кит от Solana прехвърли $13,000,000 под формата на SOL на борсите, за да купи токени от ICO-то на ETFS за евтините $0.01831 , преди той да се покачи 100 пъти при листването си през следващите месеци.

Платформите за блокчейн анализ показват и милионни притоци от крипто инвеститори, които влизат в актуалното ICO на ETFSwap (ETFS), след като новината за инвестицията на кит от Solana в ETFS в размер на $13 милиона проби в интернет. Въпреки това, въпреки средносрочните ценови неуспехи, ветераните крипто аналитици изтъкват, че SOL ще се възстанови и ще се събере масово зад ETFSwap (ETFS) в бичия период, тъй като Solana китът, наред с други инвеститори, държи торба.

ETFSwap (ETFS) е на път да се покачи 100 пъти, тъй като китът на Solana продаде SOL за покупка на токени от ICO-то на стойност $13 милиона

ETFSwap (ETFS) е друг интересен токен, изграден на Етериум през 2024 г., чийто екип обещава потенциални големи печалби, тъй като може да се покачи 100 пъти от подценената си ICO цена от $0.01831 и потенциално $500 в $50,000 по време на бичия цикъл. Интелигентните крипто инвеститори, включително китовете на Solana, насочват поглед към ETFSwap (ETFS) и масово обмислят инвестиции в подцененото му ICO, след като са установили неговите умопомрачителни полезности и кръстосани приложения. Освен ETFSwap (ETFS), който има инвестиционен потенциал за високи печалби за инвеститорите, купуващи ICO, той отваря вратата и към различни възможности за изграждане на богатство.

Токенът ETFS, изграден върху Етериум, има вградена в кода си функция за суап, която позволява на крипто търговците да го търгуват за токенизирани ETF с висока възвръщаемост на крипто и ETF пазарите. ETFSwap (ETFS), която трябва да пусне DeFi платформа от следващо поколение през последното тримесечие на 2024 г., ще даде достъп на крипто инвеститорите и търговците да търгуват ETFS токена за търсени токенизирани ETF-и, включително облигации, спот Етериум, спот Биткойн, пазарни, капиталови, ливъридж и стокови ETF-и и др.

DeFi платформата ще бъде центърът за търговия за умните крипто търговци и инвеститори, предлагайки ниски такси за търговия, апетитни търговски отстъпки и награди. Потребителите на платформата за търговия ETFSwap (ETFS) могат потенциално да се превърнат в крипто милионери за една нощ, като използват 100-кратния ливъридж, предоставен на DeFi платформата, за да увеличат печалбите от токенизирани ETF-и до 50,000%. DeFi платформата ще съдържа списък с над 5,000 криптовалути, включително Solana, и ще поддържа търговия с фючърси и безсрочни договори.

ETFSwap (ETFS) ще предостави на крипто търговците инструменти за търговия с изкуствен интелект (AI), за да подпомогне повишаването на коефициента на рентабилност на търговията им на крипто пазарите. Търговците на токенизирани ETF могат да използват изкуствения интелект (AI) на ETFSwap (ETFS), като например ETF Finder, за да търсят най-печелившите и търсени ETF, закупени от институционални играчи. Те могат също така да използват инструмента ETF Tracker AI, за да оценят рентабилността на своите токенизирани ETF и как те се сравняват с други активи.

Потребителите на ETFSwap (ETFS) ще използват $10 трилиона традиционна икономика заедно с умните пари и институционалните играчи в крипто индустрията. Удобната за ползване DeFi платформа на ETFSwap (ETFS) ще улесни безпроблемната токенизация на активи от реалния свят (RWA) за търговия на веригата. DeFi платформата ще улесни и сетълмента на токенизираните средства на потребителите при светкавична скорост на транзакциите. Потребителите на ETFSwap (ETFS) ще печелят пасивен доход и ще получават до 87% APR възнаграждения за стейкинг на техните токенизирани ETF и осигуряване на ликвидност на платформата DeFi.

ETFSwap (ETF) има защитен щит срещу кибератаки и заплахи за сигурността. Смарт договорите на DeFi платформата, които са били одитирани от CyberScope, не разкриват никакви уязвимости в сигурността. Екипът от разработчици на ETFSwap (ETFS) също така е преминал успешно KYC проверката с одиторската компания SolidProof.

Заключение

Умните крипто инвеститори, които искат да спечелят шестцифрена сума и да променят живота си през 2024 г., се възползват от възможността да купят актуалното ICO на ETFSwap (ETFS) за евтините $0.01831, преди то да се покачи 100 пъти и да експлодира.

Не пропускайте тази променяща живота инвестиционна възможност, от която се възползват китовете на Solana през 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS,

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SHIB преминава през голямо изгаряне, SOL се стреми да се върне към $150, Cybro, AI агрегатор на доходност, преминава $2.1 милиона

Shiba Inu предприема смела стъпка с най-голямото си изгаряне, намеквайки за стратегически промени.

16.09.2024 15:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Етериум: Анализатори прогнозират 100X увеличение, експертите оценяват въздействието на ERC20 токена Raboo

100-кратните печалби при криптовалутите винаги се търсят, а някои ERC20 токени следят внимателно цената на Етериум.

16.09.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Експерт прогнозира $45 за Avalanche и 532% рали за IntelMarkets след срещата на FOMC; трябва ли да инвестирате сега?

С наближаването на срещата на FOMC експертите правят смели прогнози за Avalanche (AVAX) и IntelMarkets (INTL), които ще се радват на бичи ръст след срещата на FOMC.

16.09.2024 11:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на крипто предпродажбите с малки капитализации, които да следите през септември 2024 г., ако сте пропуснали скока от 14% на Dogecoin

Пазарът на криптовалути е волатилен и пропускането на внезапен скок може да разочарова инвеститорите.

16.09.2024 11:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.