НАЧАЛО Прессъобщения

Solana: Цената на SOL се очаква да скочи с 80% този месец, експертни анализи

ноември 13, 2023 10:49 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: Цената на SOL се очаква да скочи с 80% този месец, експертни анализи

След като Биткойн (BTC) отново поскъпва, е време да се наблюдават алткойните с най-голям потенциал за печалби.

Веригата от първи слой Solana (SOL) се бореше след срива на FTX, но сега наблюдава значителен ръст, като много експерти прогнозират, че това е само началото на по-голямо рали.

В тази статия ще може да види някои от прогнозите и причините за сегашното покачване, за да можете да решите дали сега е подходящият момент за обмисляне на покупки на SOL.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Ако сте били в крипто пространството за известно време, ще знаете, че има два чудесни начина за определяне на пазарното време. Единият е да вземете валута като Solana, която тръгва да се покачва, и да я хванете, докато върви нагоре. Само не забравяйте да продадете, преди китовете да вземат печалбата!

Другият начин е да откриете нови монети с голям потенциал, тъй като това може да ви позволи да вървите нагоре по целия път до върха. Ще обсъдим едно такова скрито бижу по-нататък!

Защо Solana поскъпва драматично?

В разгара на последния бичи пазар Solana се търгуваше на цена от около $260 за монета, като мнозина гледаха на веригата като на убиеца на Етериум. Но тъй като Solana беше силно инвестирана във вече несъществуващата централизирана борса FTX и обратно, SOL се срина, докато FTX се разпадаше.

Това свали Solana до исторически ниски нива – под $10 – и може би затова търговците започнаха да трупат токена, което доведе до поскъпването му с изумителните 460% от началото на тази година.

Сам Банкман-Фрийд, основателят на FTX, вече е изправен пред съда. Това обаче накара хората да се притеснят от потенциала на SOL. Защо? Защото FTX са притежавали SOL на стойност над $1.6 милиарда и сега те се продават.

Въпреки това, както отбеляза @Bluntz_Capital, през последните седмици FTX последователно продаваше между 250,000 и 700,000 SOL на ден и въпреки това цената остана стабилна или се повиши. По същество пазарът ефективно е абсорбирал тези продажби.

Той прогнозира подем, докато цената беше на $42, и все още е бичи настроен сега, когато цената е на около $58.

И така, как можете да се възползвате от тези новини?

Според мнозина най-доброто време за покупка на Solana беше в началото на годината. А вторият най-добър момент бе определен за преди няколко седмици. Тъй като всички вериги от първи и втори сега се разрастват, а страхът от натиска за продажба на FTX отслабва, все още има добър потенциал за ръст на Solana. Според Викас Джангра от Binance, Solana има потенциал да достигне границата от $80 много скоро.

Но съществува друга стратегия – намирането на следващият голям проект.

Коя криптовалута е следващото скрито бижу?

Ако експертите са прави, все още има време да яхнете зелените свещи на Solana. Но друго нещо, което можете да направите, е да намерите монета, която е в самото начало на развитието си, и да потърсите собствените си потенциални печалби от 450% или повече.

Наскоро се появи нов проект, наречен Meme Moguls. Това е play-to-earn игра и базирана на меме токен и обмен. По същество той позволява на хората да търгуват с меме монети, да създават връзки и приятели, да усъвършенстват уменията си за търговия и да печелят големи суми чрез различни раздавания на награди до $10,000.

Но почакайте – има и още. Meme Moguls има свой собствен токен – $MGLS. Участвайки в екосистемата на Meme Mogul, можете да печелите $MGLS и дори да ги стейквате, за да получите още повече монети!

И става още по-добре. Защото токенът е в първия етап на предварителна продажба, което означава, че е заложено да се покачва с напредването на етапите.

Заключение

Според мнозина най-доброто нещо в криптовалутите е да сте на ранен етап. А второто най-добро е да “хванете вълна”, която изглежда ще продължи. Просто се уверете, че сте си предвидили точка за излизане, защото притежателите на по-дългосрочни активи ще искат да се освободят в някакъв момент.

Ако не сте сигурни коя е тя, помислете дали да не разгледате $MGLS, който е в началото на своето пътуване. Така ще можете да бъдете ранен участник, който може да спечели, без да се страхува от натиск за продажба!

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.