НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Подкрепеният от злато токен на Paxos ще бъде пуснат тази година

МАР. 13, 2019 14:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Подкрепеният от злато токен на Paxos ще бъде пуснат тази година

Дигиталният токен на Paxos, който е подкрепен от благородни метали, ще бъде пуснат "определено тази година", заяви главният изпълнителен директор на Paxos, Чад Каскария, в интервю за Balancing the Ledger на Fortune, на 11-ти март.


По време на интервюто, Каскария беше попитан дали Paxos работи върху обезпечен от злато токен, като той отговори, че „това е нещо, което ще видим определено тази година“. „Ние сме развълнувани от възможността да вземем стока и да я токенизираме и мисля, че благородните метали са наистина очевидни, а златото вероятно е най-очевидния избор" - добави Каскария.

Каскария заяви, че статутът на фирмата като финансова институция им позволява да използват банковата система, за да гарантират, че притежават активи в „реалния свят“, които съответстват на броя на активите на блокчейн. Макар че компанията планира да пусне своят токен, подкрепен от благородни метали тази година, Каскария заяви, че Paxos все още не са определили точната дата.

Говорейки за Paxos Standard (PAX) - Етериум (ETH) стейбълкойна на фирмата, подкрепен 1: 1 от щатския долар и лансиран миналия септември - Каскария заяви, че се различава от останалите стейбълкойни в това, че е напълно одитиран, силно регулиран и одобрен от Министерството на финансовите услуги на щата Ню Йорк (NYDFS) и са относително ликвидни.

Първоначално основана през 2012 г., както и  Биткойн (BTC) борсата itBit, стартъпът по-късно се преименува на Paxos, която е компания, фокусирана върху блокчейн. Paxos притежава харта на дружеството за доверие в щата Ню Йорк, което им дава някои от същите привилегии като банката, включително възможността да поемат попечителството на основните финансови активи. През миналата година май месец, Paxos съобщиха, че са събрали $65 милиона от инвеститорите, за да укрепят своите операции.


Миналия декември бе съобщено, че PAX надвиши обема на сделките на стойност $5 милиарда. По това време токенът е използван за транзакции в размер на $ 5,245,958,124.65, с пазарна капитализация от над $ 174 милиона, от които доверителната компания е изкупила „над $136 милиона“.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света