НАЧАЛО Прессъобщения

Смяна на крипто парадигмата: Инвеститорите в криптовалути се пренасочват от FLOKI и BOME към функционалния токен ALGT

07.06.2024 9:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смяна на крипто парадигмата: Инвеститорите в криптовалути се пренасочват от FLOKI и BOME към функционалния токен ALGT

Със съзряването на пазара на криптовалути умните инвеститори търсят възможности отвъд обикновените спекулации и хайп.

Напоследък крипто китовете изместиха фокуса си от меме монетите FLOKI и BOME към функционалния токен ALGT. Тази промяна показва, че инвеститорите се интересуват повече от проекти с реална употреба и дългосрочен потенциал.

Възходът на ALGT, функционален токен, свързан с проекта Algotech, привлече вниманието на инвеститорите, които признават иновативния подход на платформата към алгоритмичната търговия и нейния потенциал да революционизира инвестиционния пейзаж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвестиция в размер на $12 милиона от DFW Labs подхранва възхода на FLOKI

Floki Inu (FLOKI), меме монетата на тема куче, наскоро достигна исторически връх (ATH), като за последните 7 дни поскъпна с 24% и достигна рекордна цена от $0.0003491. Това впечатляващо постижение превърна FLOKI в най-голямата меме монета във веригата на BNB. Въпреки това постижение обаче, в рамките на няколко часа FLOKI претърпя ценова корекция, като в момента се търгува на цена от $0.0003151.

Скокът в цената на FLOKI може да се отдаде на значителна инвестиция от $12 милиона, направена от Web3 инвеститора и създателя на крипто маркет мейкър DFW Labs. Тази инвестиция, в съчетание с предстоящото пускане на водещия продукт на Floki, metaverse играта Valhalla, и други ключови полезни продукти, привлече значително внимание от страна на инвеститорите, което доведе до засилен натиск за покупка и увеличаване на броя на притежателите на токени.

Airdrop събитието на стойност $5 милиона за BOME на Margex стимулира високите обеми на търговия

Меме монетата Book Of Meme (BOME) също привлече значително внимание напоследък. С 24-часов обем на търговия от $247 милиона и пазарна капитализация от $935 милиона, цената на BOME се повиши с 4% през последния ден. Сега тя се търгува за $0.01356. Повишението може да се свърже с това, че Margex, платформа за търговия с криптовалути, обяви airdrop събитие на BOME токени на стойност $5 милиона. Този ход има за цел да повиши търговската активност на платформата на Margex.

Airdrop кампанията на Margex възнаграждава потребителите с най-големи обеми на търговия между 5 юни и 17 юни 2024 г. Потребителите ще си поделят пула от 5 милиона BOME токена. Този стратегически ход показва интереса на Margex към изграждането на силна глобална общност от търговци, като същевременно популяризира BOME.

Кампанията на Algotech за раздаване на ALGT на стойност $250,000 насърчава инвестициите

Докато меме монети като FLOKI и BOME продължават да привличат вниманието, китовите инвеститори все повече предпочитат ALGT. ALGT е функционалния токен за Algotech, децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия. Няколко фактора обуславят тази промяна, включително иновативният подход на Algotech към автоматизацията на търговията, стабилната техническа инфраструктура, усъвършенстваните стратегии за управление на риска и ангажимента за прозрачност и етични практики в областта на изкуствения интелект.

Една от ключовите причини, поради които китовете са привлечени от ALGT, е разнообразната гама от алгоритмични стратегии на Algotech, съобразени с различните пазарни условия. Алгоритмите на Algotech използват машинно обучение и изкуствен интелект, за да анализират огромни количества исторически и пазарни данни в реално време. Algotech предлага стабилна платформа за търговия със смарт алгоритми и първокласни системи. Това помага на търговците да правят бързи и надеждни сделки на постоянно променящите се финансови пазари. Платформата също така използва смарт тактики за управление на риска, за да ограничи загубите и да повиши цялостния успех в търговията.

Освен това Algotech започна вълнуваща кампания за раздаване на подаръци, за да насърчи повече инвестиции. Те предлагат ALGT токени на стойност $250,000 на 10 късметлии. За да увеличат шансовете си за печалба, участниците трябва да изпълнят различни задачи и да получат бонуси, но трябва да инвестират поне $100 в предварителната продажба на Algotech.

Предварителната продажба на Algotech вече е събрала над $6.1 милиона. Пътната им карта показва амбициозни планове за подобряване на платформата, обхващане на повече активи, добавяне на усъвършенствани инструменти за търговия, анализи и въвеждане на функции за социална търговия и общност. Разработчиците смятат, че ALGT може да достигне $1 скоро след старта. Този потенциал за дългосрочен растеж привлече вниманието на големи инвеститори, които търсят солидна възвръщаемост.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.