НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Служител на Tether уверява инвеститорите, че криптовалутата не се манипулира

НОЕ. 25, 2018 13:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Служител на Tether уверява инвеститорите, че криптовалутата не се манипулира

Леонардо Реал от Tether LLC, смята, че се провежда организирана кампания, която таргетира USDT и партньорските му банки.


В интервю за "Cryptonews" изпълнителният директор на Tether потвърди, че неговата стабилна монета, известна като USDT, е напълно подкрепена от американския долар.


В подкрепа на твърдението, той цитира атестационните доклади на Friedman LLP и Freeh Sporkin & Sullivan, две базирани в САЩ счетоводни фирми (в Ню Йорк и Вашингтон).

През последните шест месеца Bloomberg и независими изследователи съобщиха, че Tether е бил използван от търговци на пазара за манипулиране на цената на Биткойн (BTC).

Професор Джон Грифин от университета в Тексас публикува проучване, в което се твърди, че стабилната монета се използва за стабилизиране и увеличаване на цената на BTC. Грифин каза: "Tether изглежда се използва както за стабилизиране, така и за манипулиране на цените на Биткойн."

На 20-ти ноември доклад, публикуван от Bloomberg, заяви, че Министерството на правосъдието (DoJ) проучва възможното използване на Tether за изкуствено увеличаване на стойността на BTC по време на бичия пазар през 2017 г.

Позовавайки се на доклада на Bloomberg, изпълнителният директор на Tether -  Леонардо Реал, твърдо заяви, че стабилната монета би могла да бъде използвана за манипулиране на цената на Биткойн, само ако не е подкрепена от американския долар.

Той отбеляза, че твърденията, свързани с липсата на търсене на USDT, са недостатъчни, тъй като токенa осигурява позицията на най-широко използваната стабилна монета на пазара.

Реал обясни:

Историята, изтъкната от Bloomberg, цитира незавършено, независимо проучване, което твърди, че ако USDT не е подкрепен, това доказва манипулиране на цената на Биткойн.

Цялото проучване се основава на предположението, че USDT не е подкрепен и следователно не е достатъчно задвижван от търсенето от страна на търговеца. Това е грешно и всяко обратно твърдение е смешно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Илон Мъск подкрепя приемането на Dogecoin от AMC

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск подкрепи плана на AMC да приеме меме криптовалутата Dogecoin (DOGE).Изпълнителният директор Адам Арон проведе анкета, за да разбере дали Twitter иска веригат...
СЕП. 22, 2021 08:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света