НАЧАЛО Други

Служител на Sony отива в Kraken

МАР. 8, 2019 11:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Служител на Sony отива в Kraken

Kraken, един от най-големите американски крипто обмени с дневен обем от около 100 милиона долара, е наел ветеран от Sony да бъде първият му главен маркетингов директор.


Мат Мейсън прекара последните четири години като студиен ръководител на 1-800-N0TH1NG, описан на страницата си в LinkedIn като "лаборатория за иновации" в Лос Анджелис, финансирана от Sony Pictures.


Той напусна тази работа миналия месец, за да заеме новосъздадената позиция в Kraken.


"Изграждането на маркетинговата функция в Kraken е критична следваща стъпка за нас, тъй като ние продължаваме да развиваме бизнеса си и да разширяваме предлагането на продукти. Мат е маркетингов ветеран, готов да ни подтикне към свръхскорост” се каза в блог публикация, публикуван в Сан Франциско, в четвъртък.

Преди 1-800-N0TH1NG, чийто основен продукт беше мобилна игра, базирана на генерирано от потребителя видео, Мейсън прекара почти четири години в софтуерната компания за споделяне на файлове BitTorrent наскоро като главен офицер по съдържанието. Той е и автор на "Пиратската дилема", книга, която говори за това как младежката култура е променила капитализма и обществото.

Според Kraken, Мейсън започва кариерата си като DJ в пиратско радио и клубове в Лондон и работи в компании като Warner Music, Saatchi & Saatchi и Mediacom.

Говорейки с CoinDesk за решението му да влезе в криптоиндустрията, Мейсън каза: "За голяма част от кариерата си се интересувах и участвах в разпределената технология, а в крипто-пространството няма по-добра марка от Kraken. Невероятно съм благодарен, че работя с тази невероятна група хора."

През последната година Kraken направи друго важно допълнение към своя изпълнителен екип.

Боб Загота, бивш управляващ директор на CME Group и старши стратег в застрахователния брокер Gallagher, се присъедини към Kraken през юни като ръководител на бизнес операции и стратегия.

Миналия април Стив Хънт, бивш технологичен директор в Jump Trading и Goldman Sachs, се присъедини към обмена като вицепрезидент по инженерство, следван от Нелсън Миние, бивш трейдър на Credit Suisse, който стана ръководител на OTC продажби и търговията, и Мери Бет Бюканън от адвокатската кантора Брайън Кейв като главен съветник.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света