НАЧАЛО Други

Акциите на AMD последваха Биткойн и скочиха отново

ЮНИ. 1, 2019 18:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Акциите на AMD последваха Биткойн и скочиха отново
Въпреки препятствията по пътя, безпрецедентното рали на биткойн все още е в устата на всички.

CNBC свърза повишението на цената на BTC с възраждането на акциите на AMD, които нараснаха с над 102% в рамките на една година.

По-добро представяне от Intel

Докато AMD се увеличи с 1%, май месец не беше благоприятен за акциите на останалите компании от тази сфера. VanEck Vectors Sem icon ductor, който предлага 25 от най-големите американски акции на чипове, загуби 14% този месец.

AMD определено е звездата, която блести в SMH (ETF)- това твърди Борис Шлосберг, управляващ директор на FX стратегията в BK Asset Management.

Разбира се, обявяването на новите чипове бе основният катализатор за скорошния растеж на акциите. AMD хвърли ръкавицата с Ryzen 3000, която превъзхожда цената и производителността на Intel.

Анализаторите твърдят, че за първи път AMD успява да се появи на печелившата страна на процесорните войни с Intel, компанията, която е доминираща сила в индустрията през цялата си 50-годишна история.

Ползи от ралитата на биткойн

Биткойн , според Шлосберг, е още една причина за възраждането на AMD. Тъй като биковете гледат към цена от $10 000, все повече миньори са стимулирани да започнат да копаят отново. Следователно ще има нов интерес към графичните чипове на AMD.

AMD и Nvidia tron g>също развълнуваха крипто пазара поради липсата на търсене през 2018 година.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

70% спад в акциите на Robinhood - срив в крипто обемите

Акциите на Robinhood (HOOD) затвориха на рекордно ниското си ниво от $25.94 на 30-ти ноември, което е спад с почти 70% спрямо август 2021 г. Близо до началото на август акциите бяха оценени на малко н...
ДЕК. 1, 2021 23:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света