НАЧАЛО Прессъобщения

Скрити крипто скъпоценни камъни: Terra Classic (LUNC) и Cardano (ADA), засенчени от неочакван новак

15.12.2023 11:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Скрити крипто скъпоценни камъни: Terra Classic (LUNC) и Cardano (ADA), засенчени от неочакван новак

Новините за Cardao показват, че устойчивостта на ADA в крипто пространството е довела до неотдавнашното покачване на цената на ADA.

Terra Classic (LUNC) постигна забележителен крайъгълен камък, след като изгори 85 милиарда LUNC токена.

На фона на тези събития крипто анализаторите определиха VC Spectra (SPCT) като най-добрата криптовалута за покупка. Децентрализираният протокол за управление на активи предизвика вълни в крипто сферата, след като нарасна до $0.077 предсрочно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Нека разгадаем как и дали VC Spectra (SPCT) може да се сравнява с Terra Classic (LUNC) и Cardano (ADA).

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Експертите посочват, че Terra Classic (LUNC) може да нарасне до $0,00033 до края на 2023 г.
  • Новините за Cardano (ADA) сочат, че Cardano (ADA) може да скочи до $0.75 до края на 2023 г.
  • Анализаторите са уверени, че VC Spectra (SPCT) ще се изстреля над целевата цена от $0.080.

Ключов крайъгълен камък предизвиква масирано покачване на цената на Cardano (ADA)

Доставчикът на данни за веригата Santiment наскоро подчерта, че Cardano (ADA) успешно е устояла на значителен отлив от голям инвеститор в средата на ноември. Забележително е, че Cardano (ADA) регистрира значително повишение на цената си, въпреки че китовите изходящи потоци се считат за мечи знак.

Аналитичният екип на Santiment съобщи, че на 17 ноември Cardano (ADA) е отбелязала рязък спад в търговската активност. Забележително е, че 98.1% от китовете, притежаващи 1-10 монети ADA, представляващи дребни по размер инвеститори, са загубили значителни 34,900 портфейла.

Според анализа на Santiment значителен спад на портфейли с такъв или по-малък размер показва капитулация. Положителният аспект обаче е, че той означава и потенциална промяна в цените.

Експертите твърдят, че Cardano (ADA) отразява бича траектория, напомняща тази отпреди три години, като се изключи спадът, предизвикан от пандемията. През този период ADA достигна исторически връх от $0.20 в края на 2020 г. и се покачи до $3.06 през лятото на 2022 г.

Понастоящем Cardano (ADA) е в добра форма както по отношение на обема, така и на транзакциите, като може да се похвали с обща заключена стойност, надхвърляща $400 милиона.

Новините за ADA сочат, че през изминалата седмица стойността на Cardano (ADA) е нараснала от $0.42 до $0.59. Прогнозата за цената на Cardano предполага, че монетата може да се покачи до $0.75 поради положителните настроения на инвеститорите.

Общността на Terra Classic изгаря 85 милиарда LUNC токена

Данните от веригата разкриват, че от 18 май 2022 г. насам общността на Terra Classic успешно е изгорила над 85 милиарда LUNC токена. Непрекъснатото усилие за намаляване на циркулиращите запаси от LUNC постигна значителен подвиг, като Binance допринесе с над 51% за общия брой изгорени токени. Експертите твърдят, че инициативите за изгаряне са от жизненоважно значение за повишаване на полезността и устойчивостта на екосистемата на Terra Classic (LUNC).

Понастоящем в обращение са 5.83 трилиона LUNC токена от общо предлагане от 6.82 трилиона LUNC. Отдадеността на Binance към общността на Terra Classic (LUNC) се демонстрира от нейния принос от близо 43.6 милиарда LUNC към процеса на изгаряне. Съвместните усилия на Binance, други борси и членове на общността осигуриха последователното изгаряне на LUNC токени, което е средно 200 милиона токена на седмица.

Забележително е, че Binance самостоятелно изгори приблизително 4 милиарда LUNC токена в шестнадесетия кръг на изгарянето на LUNC на 1 декември. Колективните усилия на Binance и други борси да въведат безсрочни USTC договори и нови двойки за USTC и LUNC доведоха до значително увеличение на обемите на спот и маржин търговията, което значително допринесе за цялостното изгаряне на токени.

От друга страна, он-чейн метриките разкриват, че Terra Classic (LUNC) е спаднала от $0.00024 до $0.00017 между 6 и 10 декември 2023 г. Експертите твърдят, че мечият импулс на Terra Classic (LUNA) е свързан с увеличената ценова корекция.

Пазарните прогнози обаче сочат, че Terra Classic (LUNC) ще нарасне до $0.00033 до края на 2023 г., тъй като инвеститорите ще се възползват от перспективите пред Terra Classic (LUNC).

VC Spectra (SPCT): Интригуващите фактори, които привличат масовите настроения на инвеститорите

Като обещаващ участник на крипто арената, VC Spectra (SPCT) се откроява като фар с доходоносни възможности, обещаващ значителна възвръщаемост. Новият крипто проект съчетава авангардна технология с децентрализирана структура и предизвика интереса на инвеститорите, търсещи следващият голям пробив.

Една от причините, поради които VC Spectra (SPCT) е толкова убедителен избор, е нейната стратегическа инвестиционна рамка. Платформата се гордее с полезността и устойчивостта си в дългосрочен план, като разпределя 40% от средствата си в портфейл от инвестиционни проекти и още 40% в конкретни ICO и криптовалути. Останалите 20% се разпределят за резерви, управление на фонда, правни и маркетингови разходи, което позиционира VC Spectra (SPCT) като проект с потенциал.

Докато инвеститорите се ориентират в динамичния крипто пазар, те намират увереност в широката гама от инвестиционни фондове на VC Spectra (SPCT). Например, фондът Alpha Matrix стратегически инвестира в проекти със значителен потенциал за растеж.

Междувременно фондът Quantum Ventures е специализиран в генерирането на надежден доход чрез дейности като “yield-farming” и стейкинг. Тези инвестиционни фондове гарантират на инвеститорите сигурност и стабилност, като затвърждават SPCT като най-добрата монета за покупка.

VC Spectra (SPCT) може да се похвали с впечатляваща цена на търговия от $0.077 по време на етап 5 от публичната си предварителна продажба. Този забележителен ценови скок отразява увеличение с 862.5% спрямо първоначалната цена от $0.008 в етап 1.

С нарастващия брой инвеститори, проявяващи интерес към VC Spectra (SPCT), пазарните прогнози сочат, че токенът може да надхвърли първоначалната цена от $0.080 до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.